lauantai 24. helmikuu 2024
FPS -KOOVEE 0-6 (0-5,0-1,0-0) KOOVEElla oli hiukan kalavelkoja FPS:lle maksettavanaan parin viikon takaisesta tappiosta ja tietysti neljän pisteen päässä siintävä pudotuspelipaikka toi vielä lisämotivaatiota illan otteluun. Hyvällä jalalla otteluun lähtenyt KOOVEE hyöri avauserässä pyörremyrskyn lailla ja varmisti voiton käytännössä jo tuolloin. Pudotuspeliviiva on nyt enää pisteen päässä, kun KeuPa HT hävisi samaan aikaan oman ottelunsa.... Lue koko artikkeli.
lauantai 24. helmikuu 2024
Runkosarjaa on jäljellä vajaa kaksi viikkoa ja tilanne on KOOVEEn kannalta kutkuttava. Pudotuspelipaikka on jo pitkään pysynyt neljän pisteen päässä ja toimii tänäänkin porkkanana vierasottelussa FPS:ia vastaan. KeuPa HT kohtaa samaan aikaan kotikaukalossaan sarjakärki IPK:n, joten toiveet etumatkan kaventumisesta ovat korkealla. FPS on tosin ollut tällä kaudella KOOVEElle hankala vastustaja. Kauden ensimmäisen kohtaamisen Hakametsässä KOOVEE... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
KOOVEE – FPS 2-4 (1-0,0-1,1-2) KOOVEEn kolmen ottelun viikko päättyi Hakametsään saapunutta FPS:ia isännöidessä. Molemmilla oli tappioita takanaan, KOOVEElla kaksi ja forssalaisilla jopa 15. FPS oli ottelussa tehokkaampi hyödyntäen paikkansa isäntiään tehokkaammin. Erä 1: KOOVEE aloitti pirteästi ja avausmaali syntyi jo ottelun toisen minuutin käynnistyttyä. Sen viimeisteli läpiajosta taidokkaasti Emil Järventie, joka eilen osui myös... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
Eilisen kotitappion jälkeen on KOOVEE sopivasti ärsyyntynyt ja valmis palaamaan takaisin voittokantaan tämän illan ottelussa FPS:ia vastaan. Neljän pisteen päässä siintää viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttava sijoitus, joka toimii motivaattorina kuin jänis vinttikoirille. Sarjassa viimeisenä oleva FPS on peräti 15 ottelun tappioputkessa, edellisistä pisteistä on kulunut lähes kaksi kuukautta joukkueen voitettua kotonaan Hokin maalein 5-2. Eilen forssalaiset... Lue koko artikkeli.
lauantai 21. lokakuu 2023
FPS – KOOVEE 4-1 (1-0,0-1,3-0) KOOVEE lähti hakemaan viidettä perättäistä vierasvoittoa, mutta tänään ei pelissä ollut aivan samanlaista draivia kuin aikaisemmin. FPS osoitti jälleen olevansa erittäin hankala voitettava kotonaan ja nappasi nyt kolmannen perättäisen kotivoittonsa. Kokoonpanoon palasivat Ranskassa piipahtaneet Ilves-lainat ja Valtteri Kekarainen pääsi ensimmäistä kertaa kokoonpanoon mukaan. Luukuvahtina nähtiin jälleen uusi nimi, kun Niilo... Lue koko artikkeli.
perjantai 20. lokakuu 2023
Kaikki neljä vierasotteluaan voittanut KOOVEE hakee lauantaina jatkoa putkelleen Forssassa. Isäntäjoukkue FPS on sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta on esittänyt viime aikoina pirteitä otteita. Kaksi edellistä kotiotteluaan voittanut FPS kärsi vierastappion torstaina Espoossa, missä isännät pitivät pisteet itsellään 2-0 voitollaan. Kotivoitot puolestaan tulivat ensin Hermeksestä voittolaukauksilla ja sen jälkeen kaatui TUTO jatkoajalla. Tiukasti taisteleva FPS on... Lue koko artikkeli.
tiistai 10. lokakuu 2023
Kahden kotiottelun viikko alkaa keskiviikkona FPS:n saapuessa KOOVEEn vieraaksi Hakametsään. Kauden vaisusti aloittanut FPS on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä ja KOOVEE puolestaan metsästää vielä ensimmäistä kotivoittoaan. Näiden kahden perinteisen kiekkoseuran kohtaamisesta on jälleen tulossa kiihkeä kamppailu pisteistä. FPS voitti kauden avausottelussaan TUTO:n, mutta on sen jälkeen hävinnyt viisi ottelua peräkkäin. Noissa viidessä ottelussaan forssalaiset ovat... Lue koko artikkeli.