lauantai 21. lokakuu 2023
FPS – KOOVEE 4-1 (1-0,0-1,3-0) KOOVEE lähti hakemaan viidettä perättäistä vierasvoittoa, mutta tänään ei pelissä ollut aivan samanlaista draivia kuin aikaisemmin. FPS osoitti jälleen olevansa erittäin hankala voitettava kotonaan ja nappasi nyt kolmannen perättäisen kotivoittonsa. Kokoonpanoon palasivat Ranskassa piipahtaneet Ilves-lainat ja Valtteri Kekarainen pääsi ensimmäistä kertaa kokoonpanoon mukaan. Luukuvahtina nähtiin jälleen uusi nimi, kun Niilo... Lue koko artikkeli.
perjantai 20. lokakuu 2023
Kaikki neljä vierasotteluaan voittanut KOOVEE hakee lauantaina jatkoa putkelleen Forssassa. Isäntäjoukkue FPS on sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta on esittänyt viime aikoina pirteitä otteita. Kaksi edellistä kotiotteluaan voittanut FPS kärsi vierastappion torstaina Espoossa, missä isännät pitivät pisteet itsellään 2-0 voitollaan. Kotivoitot puolestaan tulivat ensin Hermeksestä voittolaukauksilla ja sen jälkeen kaatui TUTO jatkoajalla. Tiukasti taisteleva FPS on... Lue koko artikkeli.
tiistai 10. lokakuu 2023
Kahden kotiottelun viikko alkaa keskiviikkona FPS:n saapuessa KOOVEEn vieraaksi Hakametsään. Kauden vaisusti aloittanut FPS on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä ja KOOVEE puolestaan metsästää vielä ensimmäistä kotivoittoaan. Näiden kahden perinteisen kiekkoseuran kohtaamisesta on jälleen tulossa kiihkeä kamppailu pisteistä. FPS voitti kauden avausottelussaan TUTO:n, mutta on sen jälkeen hävinnyt viisi ottelua peräkkäin. Noissa viidessä ottelussaan forssalaiset ovat... Lue koko artikkeli.