3 päivää sitten.w
KOOVEE – Kiekko-Pojat 2-4 (0-0,1-3,1-1) KOOVEE pääsi vihdoin myös kotiyleisön edessä avaamaan Mestis-kautensa, kun Joensuun Kiekko-Pojat oli saapunut Hakametsään. Kiekko-Pojilla oli allaan jo kaksi ottelua, joista tuloksena oli sekä voitto että tappio. KOOVEElle ottelu vasta kauden toinen, avausottelussaan Keravalla joukkue kaatoi valtakunnan puhuimman joukkueen eli Jokerit. Ennen peliä juhlittiin ja kukitettiin Samu Markkula 400 pelatun... Lue koko artikkeli.
4 päivää sitten.w
Riemukas vierasvoitto Jokereista on jo taakse jäänyttä elämää ja on aika tehdä uusia urotekoja. Keskiviikon kotiavaukseen KOOVEEn vieraaksi luistelee Joensuun Kiekko-Pojat, jolle ottelu on jo kolmas sarjaottelu. Joensuulaiset aloittivat kautensa perjantaina, jolloin kotijoukkue Ketterä oli selkeästi parempi maalein 9-3. Lauantaina Kiekko-Pojat pääsivät “kotiavauksessaan” kaatamaan Kajaanin Hokin myös selvin 6-2 -lukemin. Halliremontin vuoksi Kiekko-Pojat pelaavat koko... Lue koko artikkeli.
torstai 14. syyskuu 2023w
Ensi viikolla alkavaan Mestikseen valmistautuva KOOVEE pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa, kun Hakametsään saapuu vieraita Turusta. Myös TUTOlle tämä on kenraaliharjoitus, jossa hiotaan viimeiset kuviot kuntoon ennen sarjan avausta. TUTO on pelannut seitsemän harjoitusottelua, joista voittoja on irronut neljästä kamppailusta. Turkulaiset voittivat FPS:n kahdesti sekä Ketterän ja Zemgalen kertaalleen. Tappiot tulivat K-Espoolle kahdesti ja Jokereille kerran.... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023w
KOOVEE – KEUPA HT 5-2 (2-0,2-1,1-1) KOOVEEn harjoituskauden ensiesiintyminen Hakametsässä oli onnistunut suoritus ja tuotti joukkueelle syksyn ensimmäisen voiton. Terävyyttä KOOVEElla löytyi kaksi erää, kolmannessa erässä alkoi ehkä jo hiukan maitohapot pohkeissa jylläämään. Erä 1: KOOVEE tuli otteluun todellakin isännän ottein ja otti pelin hallinnan vahvasti itselleen. Heti ensi minuuteista lähtien joukkue loi useita näyttäviä... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023w
Tällä viikolla KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n kahdesti, tänään Hakametsässä ja huomenna Keuruulla. Reilun kahden viikon päästä alkavaan Mestiksen runkosarjaan valmistautuminen on vierailla sujunut isäntiään aavistuksen paremmin, sillä KOOVEE hakee vielä syksyn ensimmäistä voittoaan. KeuPa HT:lla on takanaan neljä harjoitusottelua, joista he ovat kolme voittaneet. Ensimmäinen päänahka oli varmasti mieluinen, sillä vahvaa paluuta suomikiekon kartalle tekevä... Lue koko artikkeli.
maanantai 21. elokuu 2023w
KOOVEE:n ensimmäinen kotiottelu Jokereita vastaan pelataan Hakametsässä 3.11. perjantaina. Lipunmyynti aukeaa tähän otteluun perjantaina 24.8. kello 12.00 osoitteessa lippu.fi. Ole nopea ja osta lippusi otteluun jossa on tunnetta niin kaukalossa kuin katsomossakin! Tehdään tuosta illasta ikimuistettava yhdessä! PERUSLIPPU 20€LAPSET (alle 12 v.) 10€TYÖTTÖMÄT, ELÄKELÄISET JA VARUSMIEHET 10€LIIKUNTARAJOITTEISEN SAATTAJA VELOITUKSETTA Liput myy lippu.fi... Lue koko artikkeli.