torstai 22. helmikuu 2024
KOOVEE – KETTERÄ 2-3 (2-2,0-1,0-0) KOOVEElla oli ennen ottelua matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan neljä pistettä ja tuota eroa joukkue lähtikin kaventamaan. Hyvästä taistelusta huolimatta ei pisteitä saatu Hakametsään jäämään yhtään. Erä 1: Heti ensimmäisellä minuutilla Ketterä pääsi ylivoimalle, mutta KOOVEEn puolustus Verneri Virtasen johdolla kesti vieraiden rynnistyksen. KOOVEE tyytyi tämän jälkeenkin puolustamaan tiukasti ja iskemään vastahyökkäyksillään.... Lue koko artikkeli.
torstai 22. helmikuu 2024
Mestiksen kärkipaikasta kamppaileva Ketterä saapuu tänään KOOVEEn vieraaksi Hakametsään. Neljän ottelun voittoputkessa oleva imatralaisjoukkue on sarjassa toisena, seitsemän pistettä IPK:ta perässä. Takana heidän niskaansa hengittää Jokerit kolmen pisteen päässä. KOOVEEn toiveet pudotuspelipaikasta elävät yhä. KeuPa HT ei saanut rästiotteluistaan pistettäkään, joten neljän pisteen ero on edelleen voimassa. Nyt joukkueilla on yhtä paljon pelattuja otteluitakin. Ketterän... Lue koko artikkeli.
perjantai 16. helmikuu 2024
KOOVEE – K-ESPOO 1-5 (0-2,0-2,1-1) Kauden kolme aikaisempaa keksinäistä kohtaamista oli päättynyt kotivoittoihin ja sitä KOOVEEkin lähti hakemaan. Vieraat olivat kuitenkin perjantai-illassa liian kovia vastustajia, joten pisteitä ei kotijoukkuueelle herunut. Erä 1: K-Espoo otti ohjat haltuunsa heti alusta ja avausmaalikin syntyi jo vajaan parinminuutin pelin jälkeen. Rasmus Toivainen pääsi ohjaamaan maalin edestäkiekonohi torjuntavuorossa olleen Patrik... Lue koko artikkeli.
perjantai 16. helmikuu 2024
Hakametsässä nähdään tänään KOOVEEn vieraana Mestiksen kärkijoukkueista K-Espoo, joka kolmannelta sijalta ajaa takaa Ketterää sekä IPK:ta. KOOVEE on edelleen ainoastaan neljän pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten pisteet olisivat molemmille erittäin tervetulleet. Espoolaisten tehokkaimmat pelaajat ovat Arttu Tuomaala (17+18) ja Juuso Jämsen (15+13). Maalissa on useimmin nähty Jani Lampinen (90.38%). Viime viikolla joukkueeseen liittynyt Marcus Kallionkieli on... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
KOOVEE – FPS 2-4 (1-0,0-1,1-2) KOOVEEn kolmen ottelun viikko päättyi Hakametsään saapunutta FPS:ia isännöidessä. Molemmilla oli tappioita takanaan, KOOVEElla kaksi ja forssalaisilla jopa 15. FPS oli ottelussa tehokkaampi hyödyntäen paikkansa isäntiään tehokkaammin. Erä 1: KOOVEE aloitti pirteästi ja avausmaali syntyi jo ottelun toisen minuutin käynnistyttyä. Sen viimeisteli läpiajosta taidokkaasti Emil Järventie, joka eilen osui myös... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
KOOVEE ja hyökkääjä Janne Seppänen, 28, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa. KOOVEE kiittää Jannea hänen vuosistaan seurassa ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan.... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
Eilisen kotitappion jälkeen on KOOVEE sopivasti ärsyyntynyt ja valmis palaamaan takaisin voittokantaan tämän illan ottelussa FPS:ia vastaan. Neljän pisteen päässä siintää viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttava sijoitus, joka toimii motivaattorina kuin jänis vinttikoirille. Sarjassa viimeisenä oleva FPS on peräti 15 ottelun tappioputkessa, edellisistä pisteistä on kulunut lähes kaksi kuukautta joukkueen voitettua kotonaan Hokin maalein 5-2. Eilen forssalaiset... Lue koko artikkeli.
perjantai 09. helmikuu 2024
KOOVEE – TUTO 3-5 (2-1,0-2,1-2) Rakkaat kilpakumppanit KOOVEE ja TUTO mittelivät voimiaan Hakametsän perjantai-illassa. Jäällä nähtiinkin viihdyttävä kamppailu, jossa kontakteja annettiin ja otettiin vastaan. Maalien tekemisessä TUTO oli kuitenkin etevämpi ja nappasi kaikki kolme sarjapistettä mukaansa Aurajoen rannalle. Erä 1: Tyypilliseen tapaan ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti ja ensimmäiset kolme minuuttia painettiin ilman taukoja päädystä toiseen.... Lue koko artikkeli.
perjantai 09. helmikuu 2024
Keskiiviikkona KOOVEEn neljän ottelun voittoputki katkesi Espoossa ja tänään olisi mahdollisuus aloittaa uuden putken rakentaminen. Kantona kaskessa on viidentänä majaileva TUTO Hockey, jolla on kova halu nousta pari pykälää ylöspäin ja napata kotietu pudotuspeleihin. TUTO:lle ottelu on viikon ensimmäinen, joten pieni lepoetu turkulaisilla ottelussa on. Viikonloppuna he voittivat kotonaan Kiekko-Pojat, mutta hävisivät K-Vantaalle vieraskentällä. Turkulaisten... Lue koko artikkeli.
tiistai 06. helmikuu 2024
Nuoren puolustajan Sebastian Soinin ollessa maajoukkueleirille lainaa KOOVEE puolustajaa Raumalta. Yhden ottelun Liigassa pelannut, mutta kovia tehoja U20 SM-sarjassa takonut Luka Tiihonen vahvistaa KOOVEEta tämän viikon kolmessa ottelussa. Saksassa syntynyt Tiihonen on Tapparan junioriputken läpikäynyt nuorukainen, joka on viimeiset kaksi kautta edustanut Lukkoa. KOOVEE kohtaa huomenna keskiviikkona K-Espoon vieraskentällä ja loppuviikosta vierailulle Hakametsään saapuvat perjantaina... Lue koko artikkeli.
maanantai 05. helmikuu 2024
KOOVEEn maalivahti Verneri “Virru”Virtanen on valittu Mestiksen viikon pelaajaksi! Virtasen viime viikon saldo on kunnioitettavat kolme ottelua ja kolme voittoa, joista yksi oli uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä. Virtanen torjui maalillaan yhteensä 88 kertaa ja päästi vain kaksi maalia, ja kipusi Mestiksen torjuntapörssin viidennelle sijalle prosentilla 90,83. Virru on ollut KOOVEEn mukana koko nykyisen Mestis-taipaleen. Hänen... Lue koko artikkeli.
torstai 01. helmikuu 2024
KOOVEE – HOKKI 4-1 (0-0,3-0,1-1) Kiihkeää kamppailua pisteistä odotettiin Hakametsän illassa nähtävän ja sitä myös saatiin. KOOVEElla oli tänään läpi ottelun päälle työhaalarit, joiden avulla se kaatoi takana vaanineen Hokin kolmella osumalla. Edellisestä kolmen pisteen kotivoitosta olikin ehtinyt tovi kulua, FPS kaadettiin 11.10. jonka jälkeen kotona on pystytty napsimaan ainoastaan kahden pisteen voittoja. Viimeistä pudotuspelipaikkaa... Lue koko artikkeli.
More posts