lauantai 23. syyskuu 2023w
JOKERIT – KOOVEE 2-3 (0-3,0-0,2-0) Eilen jatkoaikavoiton K-Espoosta napannut Jokerit lähti täpötäyden kotilyleisön edessä hakemaan toista voittoa,mutta Tampereen KOOVEE oli pukenut työhaalarit päälle ja syötti isännille katkeraa kalkkia jo avauserässä ottaen 0-3 johdon. Jokerit kiri vahvasti, mutta tiukasti puolustanut KOOVEE piti pintansa ja nappasi täyden pistepotin matkaansa Keravan hallilta. Erä 1: Jokerit ja Keravan hallin... Lue koko artikkeli.
torstai 21. syyskuu 2023w
Suomen Viihdyttävintä Lätkää on tarjolla tälläkin kaudella 312 runkosarjaottelun verran ja siihen vielä päälle niin pudotus- kuin karsintapelitkin. Alkavaa kautta voidaan hyvällä syyllä kutsua Kaikkien Aikojen Kaudeksi, sillä kotimaiselle kiekkokartalle palaava Jokerit kiinnostaa jääkiekkoilun ystäviä ympäri Suomea. KOOVEEn ensimmäinen ottelu onkin juuri Jokereita vastaan perjantaina Keravan jäähallissa. Jokerit tosin ottavat K-Espoon kanssa varaslähdön kauteen jo... Lue koko artikkeli.
maanantai 21. elokuu 2023w
KOOVEE:n ensimmäinen kotiottelu Jokereita vastaan pelataan Hakametsässä 3.11. perjantaina. Lipunmyynti aukeaa tähän otteluun perjantaina 24.8. kello 12.00 osoitteessa lippu.fi. Ole nopea ja osta lippusi otteluun jossa on tunnetta niin kaukalossa kuin katsomossakin! Tehdään tuosta illasta ikimuistettava yhdessä! PERUSLIPPU 20€LAPSET (alle 12 v.) 10€TYÖTTÖMÄT, ELÄKELÄISET JA VARUSMIEHET 10€LIIKUNTARAJOITTEISEN SAATTAJA VELOITUKSETTA Liput myy lippu.fi... Lue koko artikkeli.