torstai 15. helmikuu 2024
KOOVEEsta siirtyvät loppukaudeksi Jokereihin hyökkääjät Niko Lahtinen ja Santtu Hakanen sekä puolustaja Jeremi Wehmas. KOOVEE toivottaa pelaajille pitkää ja menestyksekästä kevättä.... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 24. tammikuu 2024
KOOVEE – JOKERIT 2-6 (0-1,1-2,1-3) Jokerit saapui kauden toiselle Hakametsän vierailulleen tietäen KOOVEEn vahvuudet ja heikkoudet. Narripaidat olivat valmiimpia heti ensi minuuteista lähtien, eivätkä jättäneet kotijoukkueelle yllätysmahdollisuutta. Ottelun alla julkaistiin päävalmentaja Miikka Kuuselan jättävän pestinsä kauden jälkeen ja myöhemmin julkaistiin tulevan pääkäskijän henkilöllisyys. Seuraavat kaksi kautta KOOVEEn peräsimessä on Hämeenlinnasta saapuva Ville Viitaluoma. Erä 1:... Lue koko artikkeli.
tiistai 23. tammikuu 2024
KOOVEEn kolmen ottelun viikko käynnistyy kotiottelulla Jokereita vastaan. Marraskuussa Hakametsään saapui lähes 4500 katsojaa paikalle todistamaan KOOVEEn jatkoaikavoittoa narripaidoista. Miten käy nyt, se selviää parhaiten hankkimalla lippu ennakkoon lippu.fi-palvelusta ja saapumalla paikan päälle. Jokerit on sarjassa tällä hetkellä viidentenä 57 pisteellään ja kamppailee kotiedusta kevään pudotuspeleihin. Hakametsään he saapuvat kolmen voiton putkessa, kun taskussa on... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 13. joulukuu 2023
Jokerit – KOOVEE 6-1 (2-0,1-0,3-1) KOOVEE lähti hakemaan Keravalta kauden kolmatta voittoa Jokereista, mutta tällä kertaa narripaidat olivat liian vahvoja kaadettavaksi. Yrityksen puutteeseen ei KOOVEE tänäänkään kaatunut eikä tuloskaan aivan koko totuutta kerro. Päätöserässä lukemat pääsivät repsahtamaan, kun hurmiossa pelannut kotijoukkue pääsi vauhtiin. Erä 1: Kotijoukkue aloitti terävästi ja sai enemmän otetta pelistä heti alkuminuuteista... Lue koko artikkeli.
tiistai 12. joulukuu 2023
Joulu se tulla jolkottaa ja pieni tauko on luvassa pelienkin suhteen. Tällä viikolla KOOVEE taistelee vielä kahdesti pisteistä, keskiviikkona Keravalla Jokereiden vieraana ja perjantaina Hakametsässä IPK:ta itse isännöiden. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun katkaisemaan kahden ottelun tappioputkeaan. Sarjassa seitsemäntenä oleva Jokerit kärsi tappiot Mestiksen kärkijoukkueille IPK:lle sekä Ketterälle. Kotitappiot K-Vantaalle sekä Kiekko-Pojille pudottivat puolestaan KOOVEEn 11.sijalle.... Lue koko artikkeli.
lauantai 04. marraskuu 2023
KOOVEE – Jokerit 3-2 (1-1,0-1,1-0,1-0) JA Syksyn odotetuin kotiottelu tarjosi sitä, mitä lähes 4500 paikalle saapunutta katsojaa saapui hakemaankin. Hakametsässä nähtiin todella vauhdikas ja viihdyttävä jääkiekko-ottelu, jonka kruunasi kotijoukkueen jatkoajalla nappaama voitto. Hallissa oli todella hyvä tunnelma josta vastasivat molempien joukkueiden kannattajaryhmät. Helsingistä oli saapunut iso joukko Jokeri-kannattajia, jotka äänekkäästi kannustivat omiaan läpi ottelun. Todella... Lue koko artikkeli.
perjantai 03. marraskuu 2023
Syksyn odotetuin kotiottelu pelataan tänään, kun kotimaan kiekkokartalle palannut Jokerit saapuu Hakametsään KOOVEEn vieraaksi. Ottelu on herättänyt kiinnostusta ja Hakametsään onkin odotettavissa tuhansittain katsojia. Jokerit on sarjataulukossa viidentenä kerättyään 21 pistettä, KOOVEE on puolestaan yhdeksäntenä neljä pistettä helsinkiläisiä perässä. Narripaidat pelasivat viimeksi tiistaina, kun TUTO Hockey kävi ryöstämässä pisteet Helsingistä. Muutoinkin heillä on ollut viime... Lue koko artikkeli.
lauantai 23. syyskuu 2023
JOKERIT – KOOVEE 2-3 (0-3,0-0,2-0) Eilen jatkoaikavoiton K-Espoosta napannut Jokerit lähti täpötäyden kotilyleisön edessä hakemaan toista voittoa,mutta Tampereen KOOVEE oli pukenut työhaalarit päälle ja syötti isännille katkeraa kalkkia jo avauserässä ottaen 0-3 johdon. Jokerit kiri vahvasti, mutta tiukasti puolustanut KOOVEE piti pintansa ja nappasi täyden pistepotin matkaansa Keravan hallilta. Erä 1: Jokerit ja Keravan hallin... Lue koko artikkeli.
torstai 21. syyskuu 2023
Suomen Viihdyttävintä Lätkää on tarjolla tälläkin kaudella 312 runkosarjaottelun verran ja siihen vielä päälle niin pudotus- kuin karsintapelitkin. Alkavaa kautta voidaan hyvällä syyllä kutsua Kaikkien Aikojen Kaudeksi, sillä kotimaiselle kiekkokartalle palaava Jokerit kiinnostaa jääkiekkoilun ystäviä ympäri Suomea. KOOVEEn ensimmäinen ottelu onkin juuri Jokereita vastaan perjantaina Keravan jäähallissa. Jokerit tosin ottavat K-Espoon kanssa varaslähdön kauteen jo... Lue koko artikkeli.
maanantai 21. elokuu 2023
KOOVEE:n ensimmäinen kotiottelu Jokereita vastaan pelataan Hakametsässä 3.11. perjantaina. Lipunmyynti aukeaa tähän otteluun perjantaina 24.8. kello 12.00 osoitteessa lippu.fi. Ole nopea ja osta lippusi otteluun jossa on tunnetta niin kaukalossa kuin katsomossakin! Tehdään tuosta illasta ikimuistettava yhdessä! PERUSLIPPU 20€LAPSET (alle 12 v.) 10€TYÖTTÖMÄT, ELÄKELÄISET JA VARUSMIEHET 10€LIIKUNTARAJOITTEISEN SAATTAJA VELOITUKSETTA Liput myy lippu.fi... Lue koko artikkeli.