Eilen
Lauantaina Keuruulla pelattiin KOOVEEn kannalta erittäin merkityksellinen ottelu, kun se kohtasi isäntänä toimineen KeuPa HT:n. Tappio olisi tarkoittanut pudotuspelien ulkopuolelle jäämistä, joten joukkue lähti luonnollisesti taistelemaan voitosta. Lainapelaajat olivat palanneet kokoonpanoon, mikä antoi valmennukselle perjantaita enemmän työkaluja voiton hankkimiseen. Vieläkään ei aivan täyttä rosteria saatu kasaan, mutta kolme täyttä kentällistä kuitenkin. Avauserässä kotijoukkueen otteissa näkyi... Lue koko artikkeli.
2 päivää sitten.
Eilen KOOVEE oli haastavan tilanteen edessä. Runkosarjan voiton varmistanut IPK oli tulossa vieraaksi, mutta olosuhteiden pakosta käytettävissä oli ainoastaan 12 pelaajaa. Ilveksen lainamiehet olivat U20-pelissä Lahdessa ja omista pelaajista osa oli sairaana ja loukkaantuneena. KOOVEEn taisteluilme oli kuitenkin loistava, eikä edes yhden miehen putoaminen avauserän jälkeen kokoonpanosta sitä heikentänyt. Nuori Markus Laurila laukoi uran ensimmäisen... Lue koko artikkeli.
torstai 04. tammikuu 2024
KeuPa HT – KOOVEE 7-2 (4-0,1-0,2-2) KOOVEEn uuden vuoden aloitus ei sujunut lainkaan suunnitelmien mukaan. Kovat pakkaset olivat jämähtäneet pelaajien pohkeisiin eikä joukkue pystynyt esittämään läheskään parastaan. KeuPa otti kauden kolmannen voittonsa KOOVEEsta selkein numeroin ja repäisi joukkueiden välisen eron jo seitsemään pisteeseen. Erä 1: Hyvällä asenteella otteluun lähtenyt KOOVEE sai tuta isäntien vahvan vireen... Lue koko artikkeli.
torstai 04. tammikuu 2024
KOOVEEn vuoden ensimmäinen ottelu pelataan tänään Keuruulla KeuPa HT:n vieraana. Ottelu piti alunperin pelata lauantaina ennen vuodenvaihdetta, mutta Keuruun jäähallin teknisten ongelmien vuoksi ottelu jouduttiin siirtämään. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa jo kahdesti, KeuPa:n hakiessa molemmilla kerroilla Hakametsästä jatkoaikavoitot maalein 2-3. KeuPa ehti aloittaa uuden vuoden jo eilen Turussa, jossa TUTO Hockey oli 3-1... Lue koko artikkeli.
lauantai 30. joulukuu 2023
KOOVEE matkaa tänään vuoden viimeiseen otteluunsa Keuruulle, jossa tarkoituksena on kuitata eilinen jatkoaikatappio ottamalla täydet pisteet Tampereelle. KeuPa HT on sarjataulukossa kymmenennellä sijalla, neljä pistettä KOOVEEta edellä. Keuruulaiset ovat viidestä viimeisimmästään ottelustaan voittaneet kolme, kun taas KOOVEElle voittoja on kertynyt vain yksi. Eilinen peli oli kiihkeää ja tasaväkistä kamppailua, jossa molemmilla oli eväät ratkaista ottelu... Lue koko artikkeli.
perjantai 29. joulukuu 2023
KOOVEE – KeuPa HT 2-3 (1-1,0-0,1-1,0-1) JA Hakametsässä lähdettiin sulattelemaan kinkkuja heti kiihkeässä kuuden pisteen ottelussa KOOVEEn ja KeuPa HT:n kesken. Keuruulaiset pitivät hallussaan viimeistä pudotuspelipaikkaa pisteen erolla kotijoukkueeseen, joten odotettavissa oli tasainen vääntö tärkeistä pisteistä. Tasainen ottelu myös nähtiin eikä ratkaisua varsinaisella peliajalla löytynyt. Jatkoajalla vieraat onnistuivat siinä, missä kotijoukkueella ei edes onni ollut... Lue koko artikkeli.
torstai 28. joulukuu 2023
Joulu on juhlittu ja ennen uuden vuoden juhlintaa on aikaa pelata vielä kaksi Mestiksen ottelua. Perjantaina ja lauantaina KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n, ensin kotona ja seuraavana päivänä Keuruulla. Nämä back-to-back -ottelut ovatkin todellisia kuuden pisteen otteluita, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa pisteen erolla peräkkäisillä sijoilla 10 ja 11. KOOVEE on vielä pelannut yhden ottelun keuruulaisia enemmän,... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 22. marraskuu 2023
KOOVEE – KeuPa HT 2-3 (2-1,0-0,0-1,0-1) JA Molemmat joukkueet lähtivät keskiviikkoillna kamppailuun tappiot niskassaan, vieläpä perättäisiltä sarjasijoituksilta KOOVEE 10. ja KeuPa HT 11. Kolmelle pisteelle oli siis molemmilla tarvetta ja ottelusta ennakoitiinkin tasaista kamppailupelaamista. Täyttä pistepottia ei kuitenkaan kummallekaan suotu, sillä ottelun ratkaisu löytyi vasta jatkoajalla. Vierailija KeuPa HT oli lopulta terävämpi ja nappasi kaksi... Lue koko artikkeli.
tiistai 21. marraskuu 2023
Viime viikolla yhden voiton sekä tappion pelannut KOOVEE janoaa täysiä pisteitä keskiviikkona, kun vieraaksi luistelee KeuPa HT Keuruulta. Varsinkin kolmen pisteen voitto maistuisi erittäin makealta, sillä edellisestä täyspotista on jo yli kuukausi aikaa. Vierailija KeuPa HT:lle pisteet tulisivat myös tarpeeseen. Joukkue on sijalla 11, kolme pistettä juuri KOOVEEta perässä. Keuruulaiset pelasivat viime viikolla kolmasti, tuloksena... Lue koko artikkeli.
perjantai 08. syyskuu 2023
KeuPa HT – KOOVEE 5-0 (1-0,3-0,1-0) Eilen Hakametsässä KOOVEE oli KeuPa:a parempi maalein 5-2, mutta tänään osat kääntyivät Keuruulla. KOOVEElta oli viimeistelyn tehokkuus jäänyt Tampereelle, eikä maalinteossa onnistuttu hyvistäpaikoista huolimatta. KOOVEElla oli jonkin verran muutoksia kokoonpanossa. Torjuntavuorossa oli tänään Patrik Hamrla ja hyökkäyksessä viilettivät Samu Bau ja Jakub Kos. Hienoa nähdä Jakub jälleen tositoimissa viime... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023
KOOVEE – KEUPA HT 5-2 (2-0,2-1,1-1) KOOVEEn harjoituskauden ensiesiintyminen Hakametsässä oli onnistunut suoritus ja tuotti joukkueelle syksyn ensimmäisen voiton. Terävyyttä KOOVEElla löytyi kaksi erää, kolmannessa erässä alkoi ehkä jo hiukan maitohapot pohkeissa jylläämään. Erä 1: KOOVEE tuli otteluun todellakin isännän ottein ja otti pelin hallinnan vahvasti itselleen. Heti ensi minuuteista lähtien joukkue loi useita näyttäviä... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023
Tällä viikolla KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n kahdesti, tänään Hakametsässä ja huomenna Keuruulla. Reilun kahden viikon päästä alkavaan Mestiksen runkosarjaan valmistautuminen on vierailla sujunut isäntiään aavistuksen paremmin, sillä KOOVEE hakee vielä syksyn ensimmäistä voittoaan. KeuPa HT:lla on takanaan neljä harjoitusottelua, joista he ovat kolme voittaneet. Ensimmäinen päänahka oli varmasti mieluinen, sillä vahvaa paluuta suomikiekon kartalle tekevä... Lue koko artikkeli.