Eilen
KOOVEE – Kiekko-Pojat 2-4 (0-0,1-3,1-1) KOOVEE pääsi vihdoin myös kotiyleisön edessä avaamaan Mestis-kautensa, kun Joensuun Kiekko-Pojat oli saapunut Hakametsään. Kiekko-Pojilla oli allaan jo kaksi ottelua, joista tuloksena oli sekä voitto että tappio. KOOVEElle ottelu vasta kauden toinen, avausottelussaan Keravalla joukkue kaatoi valtakunnan puhuimman joukkueen eli Jokerit. Ennen peliä juhlittiin ja kukitettiin Samu Markkula 400 pelatun... Lue koko artikkeli.
2 päivää sitten.
Riemukas vierasvoitto Jokereista on jo taakse jäänyttä elämää ja on aika tehdä uusia urotekoja. Keskiviikon kotiavaukseen KOOVEEn vieraaksi luistelee Joensuun Kiekko-Pojat, jolle ottelu on jo kolmas sarjaottelu. Joensuulaiset aloittivat kautensa perjantaina, jolloin kotijoukkue Ketterä oli selkeästi parempi maalein 9-3. Lauantaina Kiekko-Pojat pääsivät “kotiavauksessaan” kaatamaan Kajaanin Hokin myös selvin 6-2 -lukemin. Halliremontin vuoksi Kiekko-Pojat pelaavat koko... Lue koko artikkeli.
6 päivää sitten.
JOKERIT – KOOVEE 2-3 (0-3,0-0,2-0) Eilen jatkoaikavoiton K-Espoosta napannut Jokerit lähti täpötäyden kotilyleisön edessä hakemaan toista voittoa,mutta Tampereen KOOVEE oli pukenut työhaalarit päälle ja syötti isännille katkeraa kalkkia jo avauserässä ottaen 0-3 johdon. Jokerit kiri vahvasti, mutta tiukasti puolustanut KOOVEE piti pintansa ja nappasi täyden pistepotin matkaansa Keravan hallilta. Erä 1: Jokerit ja Keravan hallin... Lue koko artikkeli.
torstai 21. syyskuu 2023
Suomen Viihdyttävintä Lätkää on tarjolla tälläkin kaudella 312 runkosarjaottelun verran ja siihen vielä päälle niin pudotus- kuin karsintapelitkin. Alkavaa kautta voidaan hyvällä syyllä kutsua Kaikkien Aikojen Kaudeksi, sillä kotimaiselle kiekkokartalle palaava Jokerit kiinnostaa jääkiekkoilun ystäviä ympäri Suomea. KOOVEEn ensimmäinen ottelu onkin juuri Jokereita vastaan perjantaina Keravan jäähallissa. Jokerit tosin ottavat K-Espoon kanssa varaslähdön kauteen jo... Lue koko artikkeli.
perjantai 15. syyskuu 2023
KOOVEE – TUTO Hockey 5-1 (0-0,2-0,3-1) Kauden alku lähenee ja viimeisiä harjoitusotteluita pelataan. KOOVEE ja TUTO kohtasivat toisensa Hakametsän legendaarisessa jäähallissa, molemmille kyseessä oli kenraaliharjoitus ensi viikon perjantaina alkavaa Mestiksen kautta varten. Erä 1: Avauserä sujui erittäin tasaisissa merkeissä, kummankaan joukkueen saamatta varsinaisesti pelin ohjia käsiinsä. KOOVEE joutui kaksi jäähyä tappamaan, onnistuenkin niissä suhteellisen hyvin.... Lue koko artikkeli.
torstai 14. syyskuu 2023
Ensi viikolla alkavaan Mestikseen valmistautuva KOOVEE pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa, kun Hakametsään saapuu vieraita Turusta. Myös TUTOlle tämä on kenraaliharjoitus, jossa hiotaan viimeiset kuviot kuntoon ennen sarjan avausta. TUTO on pelannut seitsemän harjoitusottelua, joista voittoja on irronut neljästä kamppailusta. Turkulaiset voittivat FPS:n kahdesti sekä Ketterän ja Zemgalen kertaalleen. Tappiot tulivat K-Espoolle kahdesti ja Jokereille kerran.... Lue koko artikkeli.
perjantai 08. syyskuu 2023
KeuPa HT – KOOVEE 5-0 (1-0,3-0,1-0) Eilen Hakametsässä KOOVEE oli KeuPa:a parempi maalein 5-2, mutta tänään osat kääntyivät Keuruulla. KOOVEElta oli viimeistelyn tehokkuus jäänyt Tampereelle, eikä maalinteossa onnistuttu hyvistäpaikoista huolimatta. KOOVEElla oli jonkin verran muutoksia kokoonpanossa. Torjuntavuorossa oli tänään Patrik Hamrla ja hyökkäyksessä viilettivät Samu Bau ja Jakub Kos. Hienoa nähdä Jakub jälleen tositoimissa viime... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023
KOOVEE – KEUPA HT 5-2 (2-0,2-1,1-1) KOOVEEn harjoituskauden ensiesiintyminen Hakametsässä oli onnistunut suoritus ja tuotti joukkueelle syksyn ensimmäisen voiton. Terävyyttä KOOVEElla löytyi kaksi erää, kolmannessa erässä alkoi ehkä jo hiukan maitohapot pohkeissa jylläämään. Erä 1: KOOVEE tuli otteluun todellakin isännän ottein ja otti pelin hallinnan vahvasti itselleen. Heti ensi minuuteista lähtien joukkue loi useita näyttäviä... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023
Tällä viikolla KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n kahdesti, tänään Hakametsässä ja huomenna Keuruulla. Reilun kahden viikon päästä alkavaan Mestiksen runkosarjaan valmistautuminen on vierailla sujunut isäntiään aavistuksen paremmin, sillä KOOVEE hakee vielä syksyn ensimmäistä voittoaan. KeuPa HT:lla on takanaan neljä harjoitusottelua, joista he ovat kolme voittaneet. Ensimmäinen päänahka oli varmasti mieluinen, sillä vahvaa paluuta suomikiekon kartalle tekevä... Lue koko artikkeli.
perjantai 01. syyskuu 2023
K-VANTAA – KOOVEE 4-1 (0-1,2-0.2-0) Ensimmäinen erä KOOVEE aloitti ensimmäisen erän todella pirteästi taklaten ja kiekko ripeästi liikutellen. Jo ensimmäisessä vaihdossa tuli kolme hyvää taklausta Kiekko-Vantaan pelaajiin. KOOVEE hallitsi hyvin oman päädyn ja jo kolmannella minuutilla KOOVEE:n Nikolai Hakala pääsi yllättämään vastustajan maalivahti Juuso Helomaan rystypuolelta ja kiekko livahti maaliin räpylän kautta. Syöttäjinä maalissa olivat... Lue koko artikkeli.
torstai 31. elokuu 2023
Tampereen KOOVEE matkaa tänään Vantaalle, Trio Areenaan Kiekko-Vantaan vieraaksi. Harjoitusottelu numero kolme tarjoaa revanssin paikan KOOVEE:lle, koska Kiekko-Vantaa voitti edellisen Lempäälässä pelatun ottelun numeroin 1-4. Joukkue ei pääse vieläkään mittaamaan omaan peliään täydellä rosterilla, koska edelleen osa avainpelaajista on sivussa. Neljällä täydellä hyökkäysvitjalla ja kolmella pakkiparilla kuitenkin tänään pelataan.Maalissa aloittaa tänään Verneri Virtanen ja varalla... Lue koko artikkeli.
maanantai 21. elokuu 2023
KOOVEE:n ensimmäinen kotiottelu Jokereita vastaan pelataan Hakametsässä 3.11. perjantaina. Lipunmyynti aukeaa tähän otteluun perjantaina 24.8. kello 12.00 osoitteessa lippu.fi. Ole nopea ja osta lippusi otteluun jossa on tunnetta niin kaukalossa kuin katsomossakin! Tehdään tuosta illasta ikimuistettava yhdessä! PERUSLIPPU 20€LAPSET (alle 12 v.) 10€TYÖTTÖMÄT, ELÄKELÄISET JA VARUSMIEHET 10€LIIKUNTARAJOITTEISEN SAATTAJA VELOITUKSETTA Liput myy lippu.fi... Lue koko artikkeli.
More posts