perjantai 16. helmikuu 2024
Hakametsässä nähdään tänään KOOVEEn vieraana Mestiksen kärkijoukkueista K-Espoo, joka kolmannelta sijalta ajaa takaa Ketterää sekä IPK:ta. KOOVEE on edelleen ainoastaan neljän pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten pisteet olisivat molemmille erittäin tervetulleet. Espoolaisten tehokkaimmat pelaajat ovat Arttu Tuomaala (17+18) ja Juuso Jämsen (15+13). Maalissa on useimmin nähty Jani Lampinen (90.38%). Viime viikolla joukkueeseen liittynyt Marcus Kallionkieli on... Lue koko artikkeli.
tiistai 13. helmikuu 2024
Kiekko-Pojat – KOOVEE 6-0 (2-0,2-0,2-0) KOOVEE matkasi Outokumpuun Kiekko-Poikien vueraaksi tarkoituksenaan palata takaisin voittojen tielle ja nousta pisteen päähän pudotuspeliviivasta. Yritys olikin energistä, mutta tehottomuus viimeistelyssä vaivasi jälleen joukkuetta. Kotijoukkue iski kaksi maalia joka erässä eikä KOOVEE onnistunut kertaakaan, siinä kiteytettynä tiistai-illan ottelun kuva. Ero pudotusviivaan pysyi neljässä pisteessä, mutta KeuPa HT:lla on nyt kolme... Lue koko artikkeli.
tiistai 13. helmikuu 2024
Kolmen tappion jälkeen lähtee KOOVEE Outukumpuun erittäin nälkäisenä. Tähtäimessä on edelleen pääsy pudotuspeleihin, jonne matkaa on tällä hetkellä neljä pistettä. Isäntäjoukkue Kiekko-Pojat on sarjataulukossa yhdeksännellä sijalla ja lähtee myös tappio takataskussaan illan otteluun. Perjantaina he hävisivät kotonaan K-Vantaalle jatkoajalla 0-1. Edelleen evakossa olevan kotijoukkueen tehokkaimmat ovat olleet virolaishyökkääjä Kristjan Kombe (15+28) ja Niklas Meriläinen (10+17).... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
KOOVEE – FPS 2-4 (1-0,0-1,1-2) KOOVEEn kolmen ottelun viikko päättyi Hakametsään saapunutta FPS:ia isännöidessä. Molemmilla oli tappioita takanaan, KOOVEElla kaksi ja forssalaisilla jopa 15. FPS oli ottelussa tehokkaampi hyödyntäen paikkansa isäntiään tehokkaammin. Erä 1: KOOVEE aloitti pirteästi ja avausmaali syntyi jo ottelun toisen minuutin käynnistyttyä. Sen viimeisteli läpiajosta taidokkaasti Emil Järventie, joka eilen osui myös... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
KOOVEE ja hyökkääjä Janne Seppänen, 28, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa. KOOVEE kiittää Jannea hänen vuosistaan seurassa ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan.... Lue koko artikkeli.
lauantai 10. helmikuu 2024
Eilisen kotitappion jälkeen on KOOVEE sopivasti ärsyyntynyt ja valmis palaamaan takaisin voittokantaan tämän illan ottelussa FPS:ia vastaan. Neljän pisteen päässä siintää viimeiseen pudotuspelipaikkaan oikeuttava sijoitus, joka toimii motivaattorina kuin jänis vinttikoirille. Sarjassa viimeisenä oleva FPS on peräti 15 ottelun tappioputkessa, edellisistä pisteistä on kulunut lähes kaksi kuukautta joukkueen voitettua kotonaan Hokin maalein 5-2. Eilen forssalaiset... Lue koko artikkeli.
perjantai 09. helmikuu 2024
KOOVEE – TUTO 3-5 (2-1,0-2,1-2) Rakkaat kilpakumppanit KOOVEE ja TUTO mittelivät voimiaan Hakametsän perjantai-illassa. Jäällä nähtiinkin viihdyttävä kamppailu, jossa kontakteja annettiin ja otettiin vastaan. Maalien tekemisessä TUTO oli kuitenkin etevämpi ja nappasi kaikki kolme sarjapistettä mukaansa Aurajoen rannalle. Erä 1: Tyypilliseen tapaan ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti ja ensimmäiset kolme minuuttia painettiin ilman taukoja päädystä toiseen.... Lue koko artikkeli.
perjantai 09. helmikuu 2024
Keskiiviikkona KOOVEEn neljän ottelun voittoputki katkesi Espoossa ja tänään olisi mahdollisuus aloittaa uuden putken rakentaminen. Kantona kaskessa on viidentänä majaileva TUTO Hockey, jolla on kova halu nousta pari pykälää ylöspäin ja napata kotietu pudotuspeleihin. TUTO:lle ottelu on viikon ensimmäinen, joten pieni lepoetu turkulaisilla ottelussa on. Viikonloppuna he voittivat kotonaan Kiekko-Pojat, mutta hävisivät K-Vantaalle vieraskentällä. Turkulaisten... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 07. helmikuu 2024
K-ESPOO – KOOVEE 2-1 (2-0,0-1,0-0) Kahden hyvässä vireessä olevan joukkueen kohtaamisesta odotettiin tasaista kamppailua voitosta, vaikka sarjataulukossa joukkueilla olikin eroa. Alkuun näytti espoolaisten menevän ottelussa menojaan KOOVEEn istuessa jäähypenkillä, mutta loppua kohti peli ensin tasoittui ja kääntyi jopa KOOVEEn hallintaan. Jääkiekko on kuitenkin maalinteopeli ja siinä kotijoukkue oli niukasti parempi. KOOVEEn neljän voiton putki sai... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 07. helmikuu 2024
Kaksi kovavireistä joukkuetta kohtaavat tänään Espoossa. kun sarjanelonen K-Espoo isännöi KOOVEEta. Espoolaiset ovat voittaneet kuusi viimeisestä seitsemästä pelistään ja KOOVEElla on takanaan neljän ottelun voittoputki. K-Espoo hävisi tammikuun lopulla voittamaalikilpailussa Jokereille, muutoin joukkue on napsinut voittoja toisen perään jo pidemmän ajan. Viime viikonloppuna he hakivat kaksi selkeää voittoa Rovaniemeltä. Espoolaiset saivat alkuviikosta haalittua mielenkiintoisen vahvistuksen,... Lue koko artikkeli.
tiistai 06. helmikuu 2024
Nuoren puolustajan Sebastian Soinin ollessa maajoukkueleirille lainaa KOOVEE puolustajaa Raumalta. Yhden ottelun Liigassa pelannut, mutta kovia tehoja U20 SM-sarjassa takonut Luka Tiihonen vahvistaa KOOVEEta tämän viikon kolmessa ottelussa. Saksassa syntynyt Tiihonen on Tapparan junioriputken läpikäynyt nuorukainen, joka on viimeiset kaksi kautta edustanut Lukkoa. KOOVEE kohtaa huomenna keskiviikkona K-Espoon vieraskentällä ja loppuviikosta vierailulle Hakametsään saapuvat perjantaina... Lue koko artikkeli.
lauantai 03. helmikuu 2024
Ketterä – KOOVEE 1-3 (0-3,0-0,1-0) Vahvassa myötätuulessa seilannut KOOVEE lähti Imatralle haastamaan sarjakakkosena majailevaa Ketterää, joka oli hiukan yllättäen kolmen ottelun tappioputkessa. Molemmat putket myös saivat jatkoa, kun KOOVEE nappasi avauserän kolmella maalillaan kolme pistettä. Vaikka sankareita löytyy tolppien välistä ja tehotilastoista, niin kyllä koko joukkueen taisteluilme oli jälleen todella loistavaa. Jokainen pelaaja antaa kaikkensa... Lue koko artikkeli.
More posts