perjantai 09. helmikuu 2024
KOOVEE – TUTO 3-5 (2-1,0-2,1-2) Rakkaat kilpakumppanit KOOVEE ja TUTO mittelivät voimiaan Hakametsän perjantai-illassa. Jäällä nähtiinkin viihdyttävä kamppailu, jossa kontakteja annettiin ja otettiin vastaan. Maalien tekemisessä TUTO oli kuitenkin etevämpi ja nappasi kaikki kolme sarjapistettä mukaansa Aurajoen rannalle. Erä 1: Tyypilliseen tapaan ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti ja ensimmäiset kolme minuuttia painettiin ilman taukoja päädystä toiseen.... Lue koko artikkeli.
perjantai 09. helmikuu 2024
Keskiiviikkona KOOVEEn neljän ottelun voittoputki katkesi Espoossa ja tänään olisi mahdollisuus aloittaa uuden putken rakentaminen. Kantona kaskessa on viidentänä majaileva TUTO Hockey, jolla on kova halu nousta pari pykälää ylöspäin ja napata kotietu pudotuspeleihin. TUTO:lle ottelu on viikon ensimmäinen, joten pieni lepoetu turkulaisilla ottelussa on. Viikonloppuna he voittivat kotonaan Kiekko-Pojat, mutta hävisivät K-Vantaalle vieraskentällä. Turkulaisten... Lue koko artikkeli.
tiistai 16. tammikuu 2024
TUTO – KOOVEE 2-1 (0-1,2-0,0-0) KOOVEE lähti hakemaan Turusta kolmatta peräkkäistä voittoa, mutta joutui taipumaan sarjakolmosen käsittelyssä niukasti maalilla. Ottelu oli tiukka ja tasainen taistelu pisteistä, jossa molemmilla joukkueilla oli omat vahvat hetkensä. Erä 1: Erä alkoi TUTO:n hallinnassa, joka varsinkin ylivoiman ja sitä seuranneiden minuuttien ajan oli melko selkeääkin. KOOVEE kuitenkin puolusti tiiviisti eikä... Lue koko artikkeli.
tiistai 16. tammikuu 2024
Mestiksen tämä viikko alkaa KOOVEEn osalta vierasottelulla Turussa TUTO Hockeyn vieraana. Kahden ottelun voittoputkessa oleva KOOVEE kaipaakin kuumeisesti pisteitä, sillä viimeinen pudotuspelipaikka on pelin enemmän pelanneen RoKi:n hallussa kahdeksan pisteen päässä. Isäntäjoukkue TUTO on sarjan kärkijoukkueita, sijoitus on nyt kolmas 54 pisteellä. Turkulaisillakin on voitto takanaan, sillä lauantaina he nappasivat voiton K-Espoosta. Kauden kaksi aikaisempaa... Lue koko artikkeli.
lauantai 02. joulukuu 2023
KOOVEEn kolmen ottelun viikko saa päätöksensä tänään Turussa, kun TUTO Hockey isännöi jännittävää Mestis-ottelua. Eilen K-Vantaan voittanut turkulaisjoukkue hamuaa nousua kuuden sakkiin ja on vain pisteen päässä tavoitteestaan. TUTO lähtee otteluun kahden voiton putkessa kun viime viikolla kaatoivat myös K-Espoon. Parhaillaan Liiga-lisenssiä hakeva seura on siis todella kovassa vireessä. Reilu kaksi viikkoa takaperin TUTO vieraili... Lue koko artikkeli.
tiistai 14. marraskuu 2023
KOOVEE – TUTO Hockey 4-3 (2-0,0-2,1-1,0-0,1-0)VL Molemmat joukkueet saapuivat tauolta tappiot niskassaan, peräkkäisillä sijoilla oleville joukkueille pisteet olisi tulleet todella tarpeeseen. TUTO joutui pelaamaan vailla toimintakiellossa ollutta päävalmentaja Jonne Virtasta. Tämä näkyikin turkulaisten pelissä avauserässä. Ottelu oli kaksijakoinen, sillä molemmilla oli avaimet ottelun voitton varsinaisella peliajallakin. KOOVEE oli loistava avauserässä, heikko toisessa ja loppua kohti... Lue koko artikkeli.
maanantai 13. marraskuu 2023
Syksyn maaottelutauko on vietetty ja on aika palata takaisin pelien pariin. KOOVEE aloittaa viikon kotikaukalossaan, ottelu on omistettu edesmenneen kapteenin Matti Reunamäen muistolle. Vastaan luistelee rakas kiistakumppani jo vuosikymmenten ajalta, Liigaankin hamuava TUTO Hockey Turusta. Sarjataulukon perusteella luvassa on tasainen ottelu, sillä KOOVEE on kahdeksantena pisteen edellä TUTO:a. Tosin turkulaiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän.... Lue koko artikkeli.
perjantai 15. syyskuu 2023
KOOVEE – TUTO Hockey 5-1 (0-0,2-0,3-1) Kauden alku lähenee ja viimeisiä harjoitusotteluita pelataan. KOOVEE ja TUTO kohtasivat toisensa Hakametsän legendaarisessa jäähallissa, molemmille kyseessä oli kenraaliharjoitus ensi viikon perjantaina alkavaa Mestiksen kautta varten. Erä 1: Avauserä sujui erittäin tasaisissa merkeissä, kummankaan joukkueen saamatta varsinaisesti pelin ohjia käsiinsä. KOOVEE joutui kaksi jäähyä tappamaan, onnistuenkin niissä suhteellisen hyvin.... Lue koko artikkeli.
torstai 14. syyskuu 2023
Ensi viikolla alkavaan Mestikseen valmistautuva KOOVEE pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa, kun Hakametsään saapuu vieraita Turusta. Myös TUTOlle tämä on kenraaliharjoitus, jossa hiotaan viimeiset kuviot kuntoon ennen sarjan avausta. TUTO on pelannut seitsemän harjoitusottelua, joista voittoja on irronut neljästä kamppailusta. Turkulaiset voittivat FPS:n kahdesti sekä Ketterän ja Zemgalen kertaalleen. Tappiot tulivat K-Espoolle kahdesti ja Jokereille kerran.... Lue koko artikkeli.