FPS yllätti KOOVEEn Hakametsässä

KOOVEE – FPS 2-4 (1-0,0-1,1-2)

KOOVEEn kolmen ottelun viikko päättyi Hakametsään saapunutta FPS:ia isännöidessä. Molemmilla oli tappioita takanaan, KOOVEElla kaksi ja forssalaisilla jopa 15. FPS oli ottelussa tehokkaampi hyödyntäen paikkansa isäntiään tehokkaammin.

Erä 1:

KOOVEE aloitti pirteästi ja avausmaali syntyi jo ottelun toisen minuutin käynnistyttyä. Sen viimeisteli läpiajosta taidokkaasti Emil Järventie, joka eilen osui myös liigakaukalossa Ilveksen riveissä. Syötöt tarjoilivat Ville Järvinen ja Santtu Hakanen.

Maalin jälkeen peli tasoittui selkeästi ja tilanteita alkoi muodostumaan molemmille maaleille. KOOVEE pääsi kertaalleen ja FPS kahdesti yrittämään ylivoimalla maalin tekemistä, mutta maalivahdit Verneri Virtanen ja Topias Rovio eivät olleet yllätettävissä.

Erä 2:

Toisen erän aloitti tasapuolisuuden vuoksi FPS terävämmin, eikä kauaa kestänyt heiltäkään avausmaalin tekeminen. Otto Pasosen kääntylaukaus yllätti pahassa maskissa olleen Virtasen ja näin oltiin jälleen tasatilanteessa.

Vielä maalin jälkeenkin FPS painosti vahvasti ja KOOVEEn päävalmentaja Miikka Kuusela ottikin aikalisän rauhoittaakseen tilannetta. Tämä auttoikin KOOVEEn mukaan peliin ja loppuerä mentiinkin jälleen erittäin tasaisissa merkeissä.

Vieraat saivat isäntiään paremmin toimitettua kiekkoa maalille ja muutaman kerran Virtanen joutuikin esittämään paraatitorjuntoja pitääkseen kiekon maalinsa ulkopuolella. Omissa hyökkäyksissään KOOVEE ei päässyt aivan riittävän laadukkaille laukaisupaikoille.

Erä 3:

KOOVEE pääsi erän alussa ylivoimalle, muuta ei pystynyt iskemään vapauttavaa osumaa. Kaikkien yllätykseksi vieraiden Vertti Vuoksiala pääsi iskemään vieraat johtoon reilun neljän minuutin pelin jälkeen.

Kotijoukkue painoi päälle ja haki tasoitusosumaa, joka syntyikin kuutisen minuuttia erän päätöstä. Tasatilanne ei kuitenkaan kuin reilun minuutin, kun alkukaudesta KOOVEEta edustanut Joonas Virtanen pääsi viemään vieraat jälleen johtoon. KOOVEEn hakiessa ilman maalivahtia tasoitusta laukoi Jere Ohtonen kiekon keskialueelta tyhjiin.

Ensi viikolla KOOVEE pelaa kahdesti. Tiistaina joukkue matkaa Kiekko-Poikien vieraaksi ja perjantaina saapuu K-Espoo.