K-Espoo oli liian kova – Pisteet matkasivat Espooseen

KOOVEE – K-ESPOO 1-5 (0-2,0-2,1-1)

Kauden kolme aikaisempaa keksinäistä kohtaamista oli päättynyt kotivoittoihin ja sitä KOOVEEkin lähti hakemaan. Vieraat olivat kuitenkin perjantai-illassa liian kovia vastustajia, joten pisteitä ei kotijoukkuueelle herunut.

Erä 1:

K-Espoo otti ohjat haltuunsa heti alusta ja avausmaalikin syntyi jo vajaan parinminuutin pelin jälkeen. Rasmus Toivainen pääsi ohjaamaan maalin edestäkiekonohi torjuntavuorossa olleen Patrik Hamrlan.

Toisen maalinsa vieraat iskivät vain kolme minuuttia myöhemmin. Ylivoimapyörityksen päätteeksi oli ohajusvuorossa tällä kertaa Terry And, joka pääsi mailoineen viivalaukauksen suuntaa muuttamaan.

Erä 2:

Toisen erän espoolaiset aloittivat vieläkin räväkämmin ja kiekko oli KOOVEEn maalissa jo 40 pelisekunnin jälkeen. Hamrlan torjunnasta kimmonneeseen kiekkoon pääsi ensimmäisenä Joonas Larinmaa, jolla oli helppo tehtävä iskeä kiekko maaliin.

Kiitos Hamrlan loistavien torjuntojen ei K-Espoo päässyt murjomaan maaleja oikein urakalla, sillä paikkoja heillä riitti. Vasta erän loppupuolella Noel Pietilä sai vietyävieraat neljän maalin johtoon.

Erä 3:

KOOVEE aloitti erän vajaalukuisena ja toisenkin jäähyn päätöserän alussa. Jälkimmäistä jäähyä oli jäljellä enää kolme sekuntia, kun Juuso Jämsen onnistui yllättämään Hamrlan.

Kolmas erä oli KOOVEElta parasta pelaamista ja tulostakin alkoi syntymään. Samuli Vainionpää oli ensin lähellä avata joukkueen maalitili, mutta lopulta siinä onnistui Nikolai Hakala. Maali olikin upea yksilösuoritus, jossa Hakala toi kiekon omalta alueelta ja veivasi lopulta vieraiden puolustuksen nippuun. Tarkka rannelaukaus etuylänurkkaan rikkoi Petteri Rimpisen unelman nollapelistä.

Pudotuspelihaave vielä hengissä

Viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävä KeuPa HT hävisi myös oman ottelunsa, joten neljä pistettä säilyy joukkueiden välisenä erona. Keuruulaisilla tosin kaksi peliä vähemmän pelattuna, joten heillä mahdollisuus repiä eroa suuremmaksi. Rästipelinsä he pelaavat huomenna lauantaina Hermeksen vieraana Kokkolassa ja tiistaina isännöivät puolestaan TUTO Hockeyta kotonaan.

KOOVEE metsästää pisteitä ensi viikolla kahteen otteeseen. Torstaina Hakametsään saapuu vieraaksi Ketterä ja lauantaina joukkue ajelee Forssaan FPS:n vieraaksi.