Eilen
KOOVEE – Kiekko-Pojat 0-2 (0-0,0-1,0-1) KOOVEE lähti viikon toiseen otteluunsa normaalia nälkäisempänä, sillä torstainen tappio Hokille jätti sopivan kiukun tälle illalle. Vastassa oli nyt kuitenkin selvästi terävämpi joukkue, joka ei antanut KOOVEEn yllättää. Maalintekeminen oli jälleen vaikeaa, kiekko ei suostunut menemään vieraiden maaliin sitten millään. Sen kerran kun se sinne saatiin, sitäkään ei hyväksytty. Taisteluilme... Lue koko artikkeli.
2 päivää sitten.
KOOVEElle saapuu tänään vieraita susirajalta asti, kun Joensuun Kiekko-Pojat luistelee Hakametsässä vastustajaksi. Eilen joensuulaiset hakivat täyden pistepotin Forssasta, missä FPS joutui taipumaan 2-5 lukemin vahvassa vireessä olevalle JoKP:lle. Jasper Viitala laukoi kaksi maalia ja Miska Hattunen, Osku Koivistoinen sekä Taneli Kovaniemi iskivät maalit mieheen. Eemil Vinni torjui 20 kertaa ja saalisti yhden syöttöpisteenkin. Sarjassa neljäntenä... Lue koko artikkeli.
3 päivää sitten.
KOOVEE – K-Vantaa 1-5 (1-2,0-1,0-2) Torstain ainoasta Mestis-ottelusta odotettiin tasaista taistoa pisteistä, olivathan joukkueet sarjataulukossa perättäisillä sijoilla ainoastaan pisteen erolla KOOVEEn hyväksi. Tasainen otteluhan lopulta olikin, vaikkakin K-Vantaa osoitti terävyytensä viimeistelyssä. KOOVEEn viimeistely ei toiminut sitten millään, yrityksestä se ei jäänyt puuttumaan. Vieraat puolestaan rankaisivat isolla prosentilla omista paikoistaan ja ottivat kauden ensimmäisen voittonsa KOOVEEsta.... Lue koko artikkeli.
4 päivää sitten.
KOOVEEn puolustus saa jykevän vahvistuksen, kun Ville Järvinen palaa Tampereelle. 86 liigaottelua ja 156 Mestiksen ottelua tahkonnut Järvinen on tamperelaisen kiekkopolun läpikäynyt puolustaja, joka viime kaudella pelasi unkarilaisessa UTE:ssa Erste Ligaa. Järvinen pelasi KOOVEEssa kaudella 2018-19 Mestiksen runkosarjassa 11 ottelua ja karsinnoissakin neljässä ottelussa. Sen jälkeen hän edusti IPK:ta kolme kautta toimien kaksi vuotta joukkueen... Lue koko artikkeli.
lauantai 02. joulukuu 2023
TUTO – KOOVEE 1-3 (0-1,1-0,0-2) Perinteikkäät seurat KOOVEE ja TUTO lähtivät mittelemään paremmudesta hiukan eri lähtökohdista. Siinä missä TUTO oli kahden ottelun voittoputkessa hamuassa pääsyä kuuden joukkoon, oli KOOVEE karvaan kotitappion myötä tipahtanut pudotuspeliviivan alapuolelle. KOOVEE esitti suhteellisen ehjän 60 minuuttisen ja osoitti jälleen sitä taisteluilmettä, mitä joukkueelta odotetaankin. Erä 1: KOOVEE tuli erittäin hyvin... Lue koko artikkeli.
perjantai 01. joulukuu 2023
Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen huippukiekon sarjajärjestelmä keskustelussa. Puheenjohtajat ovat hyvin huolissaan suomalaisen jääkiekon nykytilasta. Mestis-seurat kokevat tämän johtuvan vuosien ajan kestäneestä yksipuolisesta toiminnasta, jossa kaikki Liigan ulkopuoliset organisaatiot on jätetty oman onnensa nojaan. Nyt ollaan pisteessä, jossa koko laji ei voi hyvin ja... Lue koko artikkeli.
torstai 30. marraskuu 2023
KOOVEE – Hokki 1-6 (0-2,1-1,0-3) Molemmilla joukkueilla oli allaan voitot K-Vantaasta ja kova halu kasvattaa pistepussia. KOOVEE hamusi nousua kuuden ja Hokki puolestaan pääsyä kymmenen parhaan joukkoon. Vaikka ottelu oli tasainen, kertovat lukemat joukkueiden välisestä erosta viimeistelyn suhteen. KOOVEE ei saanut omaa peliään sellaiseen kuosiin, millä se olisi pystynyt luomaan riittävästi vaarallisia tekopaikkoja. Erä 1:... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 29. marraskuu 2023
K-Vantaa -KOOVEE 3-4 (1-2,2-2,0-0) Kahden hiukan alisuorittaneen joukkueen välisestä ottelusta povattiin ennakkoon erittäin tasaista kamppailua, joka myös saatiinkin. Viihdyttävä ottelu aaltoili mukavasti päädystä toiseen, mutta KOOVEEn tehokkuus erikoistilanteissa oli lopulta ratkaiseva. Erä 1: Erä oli melkoisen rikkonainen ja heti alkuun nähtiinkin kaksi rangaistusta. Ensimmäinen niistä vihellettiin KOOVEElle, joka periaatteessa kesti alivoiman. K-Vantaa iski avausosuman sekunti... Lue koko artikkeli.
perjantai 24. marraskuu 2023
Hermes – KOOVEE 5-2 (1-0,2-0,2-2) KOOVEE lähti nälkäisenä viikon toiseen otteluunsa Kokkolaan. Hermes oli omassa vieraspelissään onnistunut pisteet Hakametsästä ryöstämään, ja nyt oli tarkoitus maksaa kalavelat pois. Joukkue ei kuitenkaan saanut parasta pelaamistaan toteutettua kuin aivan alussa ja lopussa. Kolmen maalin takaa-ajo onnistui melkein, mutta riskinotto ilman maalivahtia lopulta kostautui. Erä 1: KOOVEE aloitti erittäin... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 22. marraskuu 2023
KOOVEE – KeuPa HT 2-3 (2-1,0-0,0-1,0-1) JA Molemmat joukkueet lähtivät keskiviikkoillna kamppailuun tappiot niskassaan, vieläpä perättäisiltä sarjasijoituksilta KOOVEE 10. ja KeuPa HT 11. Kolmelle pisteelle oli siis molemmilla tarvetta ja ottelusta ennakoitiinkin tasaista kamppailupelaamista. Täyttä pistepottia ei kuitenkaan kummallekaan suotu, sillä ottelun ratkaisu löytyi vasta jatkoajalla. Vierailija KeuPa HT oli lopulta terävämpi ja nappasi kaksi... Lue koko artikkeli.
lauantai 18. marraskuu 2023
IPK – KOOVEE 6-2 (3-0,1-1,2-1) KOOVEE lähti toiveikkaana haastamaan sarjakärjessä olevaa IPK:ta Iisalmeen, mutta joutui jo avauserässä tunnustamaan isäntien vahvan vireen olevan voimissaan. IPK karkasi kolmen maalin johtoon, jota KOOVEE ei pystynyt missään vaiheessa kuromaan umpeen. Erä 1: Kotiyleisö pääsi ensimmäisen kerran juhlimaan maalia hiukan ennen erän puoltaväliä, kun Oskari Mikkonen laukoi IPK:n johtoon. Parisen... Lue koko artikkeli.
tiistai 14. marraskuu 2023
KOOVEE – TUTO Hockey 4-3 (2-0,0-2,1-1,0-0,1-0)VL Molemmat joukkueet saapuivat tauolta tappiot niskassaan, peräkkäisillä sijoilla oleville joukkueille pisteet olisi tulleet todella tarpeeseen. TUTO joutui pelaamaan vailla toimintakiellossa ollutta päävalmentaja Jonne Virtasta. Tämä näkyikin turkulaisten pelissä avauserässä. Ottelu oli kaksijakoinen, sillä molemmilla oli avaimet ottelun voitton varsinaisella peliajallakin. KOOVEE oli loistava avauserässä, heikko toisessa ja loppua kohti... Lue koko artikkeli.
More posts