Ärsytetty KOOVEE sarjakärjen vieraaksi Espooseen – Verneri Virtanen maalinsuulle

Eilen 0-3 kotitappion K-Vantaalle kärsinyt KOOVEE haluaa nopeasti päästä takaisin voittojen tielle. Tänään siihen avautuu mahdollisuus Espoossa, missä kotijoukkue lähteem myös tappio niskassaan otteluun.

Espoolaiset palasivat tauolta voittamalla TUTO:n vieraissa, mutta hävisivät puolestaan paikallisottelun K-Vantaata vastaan. Mestiksen kärkipaikalla oleva K-Espoo on tällä kaudella ollut hankala vastustaja KOOVEElle, neljästä ottelusta kolme voittoa espoolaisille. Heilläkin on pelaajaliikennettä tauon aikana ollut molempiin suuntiin, viimeisin saapunut vahvistus on JYP:ssä Liigaa pelannut puolustaja Joni Jurmo. Joukkueen tehokkain on ollut konkarihyökkääjä Kurtis Mclean 6+13 tehoillaan. Tamperelaisille tuttuja pelaajia kokoonpanosta ovat ainakin puolustajat Mikko Kuukka sekä Erno Hopponen.

KOOVEE lähtee illan otteluun pieniä muutoksia ketjuihin tehneenä. Kaksi ensimmäistä ketjua ovat samat, millä eilinen ottelu aloitettiin eli Niko Lahtinen – Tomi Iso-Mustajärvi – Santeri Sillanpää sekä Lauri Huhdanpää – Henri Tuominen – Joona Korhonen. Kolmosketju on tänään muodossa Eemeli Mäki – Santeri Aalto – Santeri Kananen ja nelonen puolestaan Rasmus Rasinaho – Ville Pelttari – Niklas Mattila.

Pakkiparit ovat samat kuin eilen eli Jeremi Wehmas – Matias Haaranen, Miro Hovinen – Karri Aho, JJ Ilvessuo -Nick Canade sekä seitsemäntenä pakkina Anton Troshin.

Isoin muutos nähdään tolppien välissä, jossa torjuntavastuun saa loistavia otteita U20-joukkueen mukana esittänyt Verneri Virtanen. Kimmo Rautiainen availee tänään luukkua.

Verneri Virtanen tänään torjuntavuorossa

Ottelu alkaa klo 18.30 ja on nähtävissä Ruutu-palvelun kautta. Hakametsään palataan jälleen torstaina, jolloin vieraaksi saapuu TUTO Hockey.

Torstaina taistellaan TUTO:a vastaan Hakametsässä