Ennen joulua maksellaan kalavelkoja Kiekko-Pojille ja K-Espoolle

Viime viikolla Itä-Suomen kiertueelta neljä pistettä saalistanut KOOVEE pelaa tällä viikolla kahdesti ennen joulutaukoa. Torstaina Hakametsään saapuu lauantaina kotonaan jatkoaikavoiton KOOVEEsta napannut Kiekko-Pojat ja perjantaina joukkue matkaa Espooseen K-Espoon vieraaksi.

Kiekko-Pojat on nyt kahdesti kohdattu ja tiukat pelit ovat kääntyneet lopulta joensuulaisten voittoihin. Marraskuussa Kiekko-Pojat voitti Hakametsässä voittomaalikilpailussa ja viime lauantaina kotonaan ratkaisuosuma syntyi jatkoajan lopulla. Tuolla voitolla joensuulaiset nousivat KOOVEEn kanssa tasapisteisiin ja miehittävät sijat seitsemän ja kahdeksan sarjataulukossa.

Sarjaa ylivoimaisesti johtava K-Espoo on kohdattu vasta kertaalleen. Lokakuussa vahva espoolaisjoukkue voitti KOOVEEn jatkoajalla, joten kalavelkoja on makseltavana myös espoolaisille. Perjantain otteluun K-Espoo saa myös pienen lepoedun, sillä heille tuo kohtaaminen on vasta viikon ensimmäinen ottelu.

Espoon ottelun jälkeen alkaa joulutauko ja seuraava peli KOOVEElla on torstaina 29.12. kun KeuPa HT saapuu sulattelemaan kinkkua Hakametsään.