FPS rankaisi virheistä ja vei pisteet mennessään

KOOVEE -FPS  2- 5 (0-2, 1-0,1-3)

Perinteikkäät KOOVEE ja FPS ottivat toisistaan mittaa Hakametsässä keskiviikoiltana. Tasaisessa väännössä vieraat olivat aavistuksen verran terävämpiä ja hyödynsivät tehokkaasti kotijoukkueen virheet.

Ensi minuutit sujuivat tasaisesti ja KOOVEEn päästessä ylivoimalle alkoi kotiyleisö odottaa avausmaalia. Sen he toki saivatkin nähdä, mutta asialla olikin FPS:n Oliver Kiljunen. Hän karkasi alivoimalla läpiajoon ja ujutti hienosti yhdellä kädellä kiekon ohi KOOVEEn maalilla olleen Kari Piiroisen. Avauserässä molemmat joukkueet saivat tilanteita luotua, mutta kieltämättä KOOVEElta hukkui aivan liikaa kiekkoja oman huolimattomuuden vuoksi. Yksi näistä kostautui myös maalin muodossa, kun Miska Ronkaiselle lahjoitettiin mahdollisuus laukoa kiekko tyhjään maaliin.

Toisessa erässä KOOVEE ryhdistäytyi ja saikin luotua painetta vieraiden maalille. Tämä myös tuotti tulosta ja Eemeli Mäki iski kavennuksen ja pudotti samalla jättimäisen apinan niskoiltaan. Rajusti maalia tuulettaneelle Eemelille tämän maalin kyllä soi mielellään. Kovasta yrityksestä huolimatta ei erässä nähty useampaa maalia.

Eemeli Mäki tuuletti villisti maaliaan ja heitti melkoisen gorillan niskastaan kentälle.

Päätöserässä KOOVEEn kiri pakotti FPS:n pelaajat rikkomaan ja hetken aikaa kotijoukkue pääsi pelamaan kahdenkin miehen ylivoimalla. Sillä ei vielä tulosta syntynyt, mutta ennen toisen jäähyn loppumista laukoi kultakypärä Jani Nyman KOOVEEn tasoihin. FPS kuitenkin pääsi kaatamaan jääkylmää vettä kotijoukkueen niskaan. Väärästä vaihdosta tuomittua KOOVEEn jäähyä ennätti kulua ainoastaan viisi sekuntia, kun kiekko oli Piiroisen takana.

Jani Nyman toi KOOVEEn tasoihin kauden yhdeksännellä osumallaan.

Neljännen maalinsa FPS teki luistellen KOOVEEn puolustuksen sekaisin ja onnistuen vielä vanhanaikaisella yllättämään Piiroisen. Ilman maalivahtia lopussa kavennusta yrittänyt KOOVEE joutui vielä todistamaan yhtä tyhjiin tehtyä maalia ja pisteiden lipumista vieraiden matkaan.

Lauantaina KOOVEE jatkaa pelaamista Hakametsässä ja silloin vastaan luistelee K-Espoo. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 17. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!

#20 Eemeli Mäki (1) 1-2
#11 Karri Aho (3) , #27 Jesper-Juhani Ilvessuo (7)
#33 Jani Nyman (9) 2-2 YV
#17 Joona Korhonen (6) , #6 Juuso Walli (4)
46:41
Joukkuerangaistus 2 min liian monta pelaajaa jäällä (#22 Vili-Jesper Koivula)48:42
 48:47#20 Mikko Lahtela (9) 2-3 YV, VM
#25 Erkki Laiho (7) , #12 Karri Forsblom (17)
 50:11#12 Karri Forsblom (8) 2-4
#45 Joona Vainio (5) , #20 Mikko Lahtela (15)
Maalivahti ulos: #30 Kari Piiroinen58:48
 59:06#33 Oliver Kiljunen (3) 2-5 TM