Hakametsään vieraita Napapiiriltä, kun RoKi haastaa KOOVEEn perjantaina

Kahden kotipelin viikko huipentuu perjantaina RoKi:n saapuessa Hakametsään. Keskiviikkona kauden avauskotivoiton napannut KOOVEE janoaa jatkoa putkelleen ja lähtee nälkäisenä metsästämään lisäpisteitä. KOOVEE lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta, tasapisteissä Jokereiden kanssa ja kuusi pistettä ottelun enemmän pelannutta IPK:ta perässä.

RoKi on tällä hetkellä yhdeksennellä sijalla pelin vähemmän pelanneena. Tänään rovaniemeläiset pelaavat Kokkolassa Hermeksen vieraana, joten sarjasijoitus saattaa hyvinkin muuttua. RoKi on kerännyt seitsemän pistettä, voitot ovat tulleet Hokista ja Kiekko-Pojista ja yksi piste voittolaukaustappiosta Jokereille.

Vieraiden parhaat pistemiehet ovat Jaani Holopainen ja Eero Niemi, jotka molemmat ovat keränneet tehot 2+5. Torjuntavastuun ovat tasaisesti jakaneet Sami Suni (82.29%) ja Romi Huumonen (81.69%). RoKi:lla on useitakin tamperelaislähtöisiä pelaajia riveissään, mm. ex-KOOVEEt Adam Wolin ja Jesper-Juhani Ilvessuo.

KOOVEEn tehokkaimmat ovat olleet pistepörssin kakkonen ja syöttöpörssin kärjessä oleva Janne Seppänen (3+8) ja maalipörssin kärkimies Niko Lahtinen (7+3). Tulokaspuolustaja Sever Bilgili (+14) puolestaan johtaa koko sarjan plus-miinus -tilastoa.

Viime kaudella RoKi oli vahvempi keskinäisissä kohtaamisissa voittaen kaikki neljä ottelua. Tosin kolme voitoista syntyi vasta voittolaukausten kautta, joten tasaista vääntöä joukkueiden välillä nähtiin. Edellisen kerran KOOVEE on RoKi:n voittanut toissa kauden maaliskuussa maalein 6-2. Tuolloin mm. keskiviikkonakin maalin tehnyt Nikolai Hakala teki kaksi maalia, toisen yli- ja toisen alivoimalla.

Nikolai Hakala avasi maalitilinsä keskiviikkona ja hakee lisäosumia RoKi:a vastaan.

Tuttuun tapaan ottelu alkaa klo 18.30 ovien auetessa tuntia ennen. Tällä kaudella Mestiksen kaikki ottelut ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, joten etäkannattajatkin pääsevät nauttimaan ottelun tunnelmasta.

Koska peli on parasta paikan päällä, hanki lippusi ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/ ja saavu Hakametsään kannustamaan KOOVEE jälleen kotivoittoon!