Hakametsässä tänään megaottelu – Jokerit haastaa KOOVEEn

Syksyn odotetuin kotiottelu pelataan tänään, kun kotimaan kiekkokartalle palannut Jokerit saapuu Hakametsään KOOVEEn vieraaksi. Ottelu on herättänyt kiinnostusta ja Hakametsään onkin odotettavissa tuhansittain katsojia.

Jokerit on sarjataulukossa viidentenä kerättyään 21 pistettä, KOOVEE on puolestaan yhdeksäntenä neljä pistettä helsinkiläisiä perässä. Narripaidat pelasivat viimeksi tiistaina, kun TUTO Hockey kävi ryöstämässä pisteet Helsingistä. Muutoinkin heillä on ollut viime peleissä nihkeyttä, sillä joukkue on voittanut ainoastaan kahdesti edellisistä kuudesta ottelustaan.

Vieraiden tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Emil Oksanen (5+7) ja Erkka Seppälä (3+9). Viime kaudet KOOVEEtakin edustanut Joona Korhonen on nakutellut puolestaan 3+4 tehopisteet. Maalivahdeista päävastuun on kantanut Severi Auvinen (88.48%), mutta tänään saatetaan tolppien välissä nähdä alkuviikosta joukkueeseen saapunut Ville Kolppanen. Hänet muistetaan KOOVEE-paidasta kausilta 2019-20 sekä 20-21.

KOOVEE aloitti Mestis-kauden Jokereiden vieraana Keravalla, josta pisteet irtosivat Santtu Hakasen, Eerik Kantolan ja Jere Kivimäen maaleilla. Patrik Hamrla torjui tuolloin Mestiksen debyytissään 24 kertaa.

Halliin on tulossa todella runsaasti katsojia ja tänään ehdottomasti kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Hakametsän parkkipaikkakin on pitkästä aikaa täyttymässä ja vaikka hallin kaikki neljä sisääntuloa on käytössä, saattaa ruuhkaa esiintyä.

Klo 18.30 pyörähtää ottelu käyntiin ja ovet ravintolamaailmoineen aukeavat tuntia aikaisemmin. Ottelu on myös katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.