Hakametsässä tänään vieraita Napapiiriltä

Paukkupakkasten ja lumituiskujen keskellä onkin sopivaa saada vieraita kaukaa pohjolasta, joten RoKi saattaa tuntea olonsa Tampereella hyvinkin kotoisaksi. Kaukalossa ei kuitenkaan arktisista olosuhteista ole tietoakaan, kun kamppailu tärkeistä sarjapisteistä käy kuumana.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoituiksilla ja välissä on pudotuspeleihin oikeuttava viiva. Eroa on ottelun enemmän pelanneille rovaniemeläisille kahdeksan pistettä. Kuntopuntarit ovat hyvin samanlaiset, molemmilla tappio takanaan ja sitä ennen kaksi voittoa. RoKi hävisi eilen Iisalmella 7-3 ja KOOVEE puolestaan tiistaina TUTO:lle 2-1.

RoKi on voittanut kauden aikaisemmat kaksi kohtaamista, lokakuussa Hakametsässä 1-6 vierasvoitto ja paria viikkoa myöhemmin 4-1 kotivoitto. KOOVEE lähtee nyt tasaamaan puntteja ja ajamaan kiinni eroa sarjataulukossa.

Vieraiden parhaat pistemiehet ovat Jarkko Harjula (14+21) ja tamperelaislähtöinen Jere-Matias Alanen (15+10). Mielenkiintoisia seurattavia ovat myös ex-KOOVEE Adam Wolin sekä amerikkalaishyökkääjä Matthew Barnaby, jonka samanniminen isä keräsi 14 NHL-kauden aikana yli 2500 jäähyminuuttia.

Illan ottelu on myös opiskelijaetko-ottelu ja heille onkin suunnattu alennuksia sekä lipunhintoihin että baarituotteisiin. Pohjoiseen teemaan sopivasti illan jatkot ovatkin Yökerho Porossa, johon opiskelijalipulla on vapaa pääsy.