Hakametsässä tiistaina vieraita Vantaalta

KOOVEE saa tiistaina vieraakseen K-Vantaan, joka on sarjataulukossa seitsemäntenä kolme pistettä pelin enemmän pelannutta KOOVEEta perässä. Viime viikolla vantaalaiset pelasivat ainoastaan yhden ottelun, kun K-Espoo haki pisteet Tikkurilasta 4-7 voitollaan.

Lohipaidat ovat tällä kaudella pelanneet kolme vierasottelua, jossa tappiot tulivat KeuPa HT:lle ja Jokereille, mutta voitto FPS:sta. Viime kauden neljä keskinäistä kohtaamista menivät 2-2, mutta pudotuspeleissä KOOVEE pudotti K-Vantaan villi kortti -kierroksella voitoin 2-1.

Vantaalaisten tehokkaimmat ovat alkukaudesta olleet HIFK:ssakin pelaamaan päässyt Santeri Hartikainen (3+9) ja viime kaudella KOOVEEssa pelannut Okko Kangasniemi (3+7). Maalinsuulla päävastuun on kantanut Paavo Hölsä (90.96%) pelaten yhtä vaille kaikki joukkueensa ottelut.

KOOVEE on toistaiseksi voittanut ainoastaan yhden neljästä kotipelistään. Voitto napattiin FPS:sta, mutta pisteet ovat onnistuneet ryöstämään Kiekko-Pojat, Hermes ja RoKi. Tehokkaimmat pelaajat ovat maalipörssin kärkinimi Niko Lahtinen (7+4) ja taiturimainen sentteri Janne Seppänen (3+8). Maalissa Verneri Virtanen on jatkanut luotettavia otteitaan.

KOOVEE – K-Vantaa tiistaina klo 18.30 Hakametsän jäähallissa. Ottelua voit seurata MTV Katsomosta, mutta kiekkohan on parasta paikan päällä.Hanki siis lippusi ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/ ja saavu kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!