Härkäviikon päätteeksi KOOVEEn vieraaksi luistelee RoKi

KOOVEE palaa vihdoin takaisin kotiluolaansa kahden vierasottelun jälkeen ja saa vieraakseen vahvassa vireessä olevan RoKi:n.

RoKi:lla on KOOVEEn tavoin kolmen ottelun viikko, tosin rovaniemeläisillä kaikki kolme ottelua ovat vieraissa ja vieläpä perättäisinä päivinä. Torstaina alkanut reissu on melko mukavasti heiltä sujunut, sillä torstaina Keuruulta irtosi kaksi pistettä ja eilen Heinolasta täydet kolme.

Sarjataulukossa RoKi on neljäntenä, kymmenen pistettä edellä kahdeksantena olevaa KOOVEEta. Erikoistilanteiden osalta RoKi ja KOOVEE ovat suoriutuneet suhteellisen samanlaisesti. Ylivoimapelissä ei kummalaan ole ollut riittävästi tehoja, sillä KOOVEE (19.39%) ja RoKi (18.58%) löytyvät taulukosta sijoilta 11 ja 12. Alivoimataulukossa joukkueet löytyvätkin kärkijoukoista, RoKi (86.29%) toiseksi parhaana ja KOOVEE (79.51%) kuudentena.

RoKi:n tehokkaimmat pelaajat ovat Heikki Huttunen (12+15), Jere-Matias Alanen (14+10) sekä Miika Tiihonen (6+16). Maalinsuulla suhteellisen tasaisesti ovat pelanneet Sami Suni (19 ott, 91.09%) ja Cody Porter (15 ott. 92.78%).

Viime viikonlopun kuumista kohtaamisista TUTO:n kanssa RoKi:lle napsahti pitkät pelikiellot kahdelle pelaajalle. Tänäänkin sivussa ovat hyökkääjät Lauri Heino ja Saku Kivinen, mutta kahden ottelun toimintakiellon kärsinyt verbaalisesti lahjakas päävalmentaja Maso Lehtonen pääsee jo tänään takaisin vaihtopenkkien taakse.

KOOVEE taisteli eilen upeasti K-Espoon kanssa ja oli lähellä napata pisteitäkin matkaansa. Kärkijoukkue kuitenkin osoitti vahvuutensa ja käänsi päätöserässä kolmessa minuutissa itsensä voittoon.

Mikäli KOOVEE saa eilisenkaltaisen liikkeen peliinsä ja puolustuspelaaminen on yhtä tiivistä kuin eilen, on kotivoitto hyvin lähellä. Vielä vähän terävyyttä viimeistelyyn ja asennetta molempien maalien edustoille auttaa jo paljon.

Vauhdikas ja varmasti viihdyttävä ottelu alkaa Hakametsässä klo 17 ja ovet ravintolamaailmoineen jo tuntia ennen. Vältä ruuhkat ovilla ja hanki lippusi ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/