Historiallinen viikko – vieraspelit Latviassa ja mestari vieraaksi Hakametsään

Tällä viikolla kirjoittaa KOOVEE uuden luvun omiin historiankirjoihinsa. Joukkue pelaa ensimmäiset sarjaottelunsa Suomen rajojen ulkopuolella,kun se tiistaina ja keskiviikkona kohtaa HK Zemgalen Latviassa.

KOOVEE oli myös latvialaisten ensimmäinen Suomen vierailun kohde, kun he lokakuun alussa pelasivat kahdesti Hakametsässä. Tuolloin KOOVEE oli 3-0 parempi molemmissa kohtaamisissa.

Kauaa eivät KOOVEEn pelaajat ehdi palautua matkan aiheuttamista rasituksista, sillä heti perjantaina saapuu Hakametsään vierailulle hallitseva mestari Imatran Ketterä. Ketterän sijoitus on suhteellisen turvallisesti tällä hetkellä toinen. Eroa kärjessä olevaan K-Espooseen on peräti 17 pistettä ja RoKi puolestaan on yhdeksän pistettä jäljessä.

Zemgalen ottelut näet kätevästi C More-palvelusta suorana ja asiantuntevasti selostettuna. Perjantaina puolestaan kannattaa saapua Hakametsään paikanpäälle jännittämään, miten KOOVEEn ja Ketterän vöisessä taistossa käy. Liputhan saa ennakkoon ostettua: https://www.lippu.fi/artist/koovee/