Hockey is back! KOOVEElle vastustajaksi tänään legendaarinen FPS

Mestiksen harjoituskauden avausottelu nähdään tänään Hakametsän hallissa, kun perinteikäs FPS saapuu mittaamaan uudistuneen KOOVEEn syyskunnon.

KOOVEEn joukkue on kokenut aika lailla muutoksia viime kaudesta. Joukkueen valmennus vaihtui täksi kaudeksi ja uudeksi pääkäskijäksi saapui Juuso Hahl Jukureiden liigajoukkueen valmennustiimistä. Avukseen hän saa loistavaa työtä A-nuorissa tehneen Sakari Salmelan. Maalivahtivalmentajana toimii joukkueenjohtajan virkansa ohella Pekka Korhonen.

Pelaajiston suhteen tilanne on vielä hiukan avoin, sillä mukana on vielä useita try out -pelaajia pyrkimässä joukkueeseen. Kanadalaisvahvistukset Liam Finlay sekä Colton Kerfoot ovat varmasti ne kiinnostavimmat vahvistukset, mutta he eivät ole vielä Suomeen saapuneet. Katseet kannattaakin tänään suunnata Rovaniemeltä Tampereelle siirtyneeseen Niko Lahtiseen. Hän paukutti viime kaudella RoKi:n paidassa 20 maalia ja jatkanee tykitystä myös KOOVEE-paidassa.

Puolustuksen uusista tulokkaista TUTO:sta saapunut Jeremi Wehmas on mielenkiintoinen seurattava. Muutaman liigaottelunkin pelannut Wehmas on erittäin motivoitunut ja haluaa kehittää itseään KOOVEEssa kohti liigakaukaloita. Turusta saapuu myös maalivahti Kimmo Rautiainen, jonka viime kausi meni hiukan pilalle loukkaantumisen vuoksi. Nyt hän on valmis palaamaan samaan huippukuntoon, missä hän toissakaudella LeKi:n paidassa olikin.

FPS palaa jälleen mestiskartalle ja tuo tullessaan sekä uutta tuulahdusta että nostalgisia muistoja takavuosien taistoista. Joukkueen GM Timo Willman on saanut koko kesän rakentaa joukkuetta, jonka sarjanousu varmistui vasta toukokuussa. Tilanne muistuttaa hiukan KOOVEEn tilannetta muutaman vuoden takaa.

Forssalaisilla on pari mielenkiintoista hyökkääjää try out:lla syksyn ajan. USA:n yliopistosarjoista kotimaahan palaava helsinkiläislähtöinen Daniel Bäckström on paukutellut kovia tehoja rapakon takana viimeisten kuuden kauden ajan. Sitä ennen hän vietti kolme kautta Ruotsin juniorisarjoissa eli melkoinen tovi on siitä, kun hän on viimeksi Suomessa pelannut. Myös kokenut Paul Manushin on yhden välivuoden jälkeen palannut vihreään peliasuun. Toissa kaudella forssalaisten kannattajien suosiksi noussut Suomen ja Venäjän kansalaisuuden omaava hyökkääjä tuo sekä johtajuutta että hyökkäysvoimaa sarjanousijan riveihin.

Puolustuksessa mielenkiintoisin vahvistus on hämeenlinnalaislähtöinen Paavo Tyni. Viime kaudella Peliittoja edustanut Tyni pääsi yhden liigaottelunkin pelaamaa ja iski siinä myös maalinkin. Maalivahteina jatkavat luottoveskarit Petrus Lintonen sekä Topi Salokangas.

info- ja turvallisuusohje halliin saapuville

Lipunmyynti on edellen samalla paikalla, mutta sisäänkäynti halliin tapahtuu nyt AC-kulmauksesta. Edellisiin vuosiin poiketen, on nyt A-katsomo käytössä B-katsomon sijaan.

Ravintopalvelut pyritään saamaan avattua, mutta myös Haka 2-kioski palvelee katsojia ottelun aikana. Sinne kulku puolestaan AD-kulmauksesta.

Noudatathan yleisiä turvallisuusohjeita ottelutapahtumissa. Älä saavu hallille sairastaessasi.

Pidetään turvavälit kunnossa myös katsomossa. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat istua vierekkäin. Jätäthän muihin seurueisiin vähintään kahden penkkivälin turvavälin.

Muistathan noudattaa turvavälejä myös käytävillä sekä jonottaessasi kioskiin tai WC-tiloihin. Ottelun päätyttyä pyydämme poistumaan rauhassa ja välttämään ruuhkatilanteita.

 

Ottelu alkaa klo 18.30 ja liput kannattaa hankkia etukäteen täältä: https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee

HUOM! Kausikorteilla EI pääse tänään sisään. Se kannattaa kuitenkin hankkia hyvissä ajoin, niin sarjapeleihin ei tarvitse kuin saapua paikalle. Kausikortin saat täältä: https://www.seat4.me/kausikortit/koovee

 

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!