Illan vieraaksi IPK Iisalmelta

Runkosarjan toiseksi viimeiseen kotiotteluunsa KOOVEE saa kuudentena sarjassa olevan IPK:n. Iisalmelaisten paikka kuuden parhaan joukossa on lähes varma, sillä KeuPa HT on jo viisi pistettä takana yhden ottelunkin enemmän pelanneena.

Sen sijaan vieraita kiinnostanee kovasti parannella sijoitustaan ylöspäin. Hermes on pisteen edellä ja kotietupaikkaa hallussaan pitävä Kiekko-Pojat neljä pistettä, mutta peräti kaksi ottelua enemmän pelanneena.

IPK tosin saapuu Hakametsään kolmen tappion putkessa, tappiot ovat tulleet pääkaupunkiseudun vieraskiertueelta K-Vantaata ja K-Espoota vastaan sekä kotikaukalossa Hermekselle. Edellinen voitto heiltä löytyy parin viikon takaa FPS:sta.

Iisalmelaisten parhaat pistemiehet ovat Ville Sippala (21+24), Alexander Cotton (11+32) sekä Veikka Halonen (17+23). Huomioidaan myös kesken kauden joukkueeseen liittynyt Nicolas Werbik (18+16), joka on kymmenisen ottelua kärkeä vähemmän pelannut. Torjuntavastuu on lähes pelkästään ollut tänäänkin tolppien väliin luistelevalla Eetu Randelinilla (90.12%).

KOOVEElla on tänään mahdollisuus tasoittaa kauden keskinäiset kohtaamiset. IPK voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista, mutta viimeksi KOOVEE kaatoi heidät Iisalmella Santtu Hakasen voittomaalilla 4-3.

KOOVEE lähteen otteluun neljän ottelun pisteputkessa. Viime viikolla kaatui Peliitat Hakametsässä 2-0 ja Kiekko-Pojat Joensuussa 4-3. Molemmista otteluista muistetaan nuorten maalivahtien upeat esiintymiset, kun tänään torjuntavuorossa oleva Reima-Ville Roos (89.87%) nollasi Peliitat ja Matthieu Herpin (100,00%) puolestaan piti maalilinsa koskemattona tultuaan toisesta erästä kentälle.

Kokoonpanossa jälleen kerran tapahtuu muutoksia. Siinä missä Hakanen saadaan mukaan kokoonpanoon, joutuu Samu Markkula jäämään sivuun. Hyökkääjistöön palaavat lisäksi maalinnälkäiset Emil Järventie ja Vili-Jesperi Koivula. Myös nuori puolustaja Otto Heinonen palaa pelaavaan kokoonpanoon.

KOOVEE on tällä hetkellä sarjassa yhdeksentenä, tasapisteissa K-Vantaan kanssa. Kaksikko käy vielä tämän viikon kovaa vääntöä siitä, kumpi saa kotiedun ensi viikon keskinäisiin villi kortti -kierroksen kamppailuihin. Toki KeuPa on ainoastaan neljä pistettä edellä yhden ottelun enemmän pelanneena, joten seitsemäs sija on vielä KOOVEEnkin tähtäimenä.

Käytä hyväksesi huippuedullinen 2in1 -lipputarjous ja saavu ystävän kanssa Hakametsään seuraamaan klo 18.30 alkavaa viihdyttävää ja jännittävää jääkiekko-ottelua. Nähdään hallilla!