IPK OLI VAHVEMPI HAKAMETSÄN ILLASSA

KOOVEE – IPK 1 – 7 (0-2, 0-2, 1-3)

Vierailla vahva erän alku ja loppu

Vierailija IPK oli avauserässä isäntiään terävämpi. Kylmä suihku kohtasi kotijoukkuetta heti ensimmäisessä vaihdossa, kun Saku Kinnunen yllätti Antti Lehtosen jo 16 pelatun sekunnin kohdalla. KOOVEE ei oikein missään vaiheessa erää saanut omaa peliään kuntoon, vaan vastustaja pystyi luomaan painetta kotijoukkue3tta paremmin. Ei edes kolme ylivoimaa saanut KOOVEEn peliä avautumaan. Toinern kylmä suihku isännille tuli 10 sekuntia ennen erän loppumista, kun Juuso Könönen iski vieraat jo 0-2 johtoon

Toinenkin erä vieraille, myös maalien muodossa

Toiseen erään odotettiin KOOVEElta vahvaa kirivaihdetta, mutta aivan sitä ei saatu. Sen verran isännät pystyivät painetta vastustajan päätyyn luomaan, että iisalmelaisten päävalmentaja Tommi Miettinen päätti ottaa aikalisän vain kuuden pelatun minuutin kohdalla. Tämä tuottikin tulosta ja ote pelistä siirtyi taas vieraille. Topi Piipponen siirsi IPK:n jo 0-3 johtoon erän puolessa välissä ja aivan erän lopussa onnistuu JereMatias Alanen iskemään kiekon KOOVEEn verkkoon. Näin tauolle lähdettiin 0-4 vierasjohdossa.

Kolmannessa erässä vieraat karkaavat lopullisesti

KOOVEEn päätöserän kiri kuihtui väärään vaihtoon, jonka aikana Tuomo Vartiainen iski ratkaisevan tuntuisen 0-5 osuman. KOOVEE onnistui kuparisen rikkomaan, kun Erik Ahopelto pääsi rangaistuslaukauksesta pilaamaan Tuomas Tolosen nollapelin. Päävalmentaja Juha Pajuoja pelasi vielä lopussa upporikasta tai rutiköyhää, ottamalla maalivahdin pois kun reilu 4 minuuttia oli erää jäljellä. Tällä kertaa KOOVEE ei kuitenkaan pystynyt nousua tekemään, vaan Taneli Siikaluoma iskee kiekon tyhjään maaliin. Vielä aivan lopussa Niki Koskinen kaunistelee loppulukemiksi 1-7.

Ottelun tulos vaikeuttaa KOOVEEn tavoitetta suorasta säilymisestä, mutta toki vielä kauttakin on jäljellä. Seuraavaksi KOOVEElla on neljän vierasottelun putki, jonka aikana joukkueet kohtaavat toisensa vielä kertaalleen Iisalmessa.

Juha Pajuoja antoi kovasti kiitosta IPK:lle sekä varsinkin valmentaja Tommi Miettiselle. IPK onkin pelannut valmentajanvaihdoksen jälkeen erittäin pirteästi ja oli tänäänkin isäntiään terävämpi, varsinkin viimeistelyssä.

KOOVEEn seuraava kotiottelu on lauantaina 2.3. Haka 2:ssa. Vastaan luistelee sarjakärki Hermes. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE silloin voittoon!