Itsenäisyyspäivän juhlinta KOOVEEn väreissä

KOOVEE   –   jokipojat   3 – 2 (1-0, 0-2, 1-0, 0-0,1-0) vl

Pelipäivä on juhlapäivä eli tänään juhlittiin Hakametsässä tuplasti. Kuten asiaan Itsenäisyyspäivänä kuuluu, avattiin tilaisuus komeasti Maamme-laululla. Teemu Salo kajautti laulun ilmoille ja Hakametsän yleisö kuunteli katse Suomen lippuun kiinnitettynä.

Ottelu oli alusta alkaen todella vauhdikas, joka toisaalta hiukan heikensi kiekollista pelaamista. Molemmilla joukkueilla oli omat vahvat hetkensä ja ainoastaan maalivahtien hyvät otteet pitivät maalitilit nollilla. Ottelun avausmaalin iski KOOVEEn Aleksi Luhtalampi, joka pääsi iskemään kiekon ohi hyvin pelanneen Kasperi Kotkaniemen.

Toinen erä oli jälleen KOOVEElta hiukan heikompi ja Jokipojat ottikin ohjat käsiinsä. Puolentoista minuutin sisään vieraat iskivät kahdesti aivan maalin tuntumasta, jolloin KOOVEEn valmennusjohto teki päätöksen herätellä joukkuetta ja vaihtaa Eetu Mäkiniemen Kristian Tammisen tilalle. Tämä terävöittikin isäntien pelaamista, muta toiselle tauolle mentiin kuitenkin 1-2 vierasjohdossa.

Päätöserässä nähtiin kahden hyvän joukkueen tasainen taistelu, Hyökkäykset aaltoilivat päästä päähän, mutta maalivahdit loistivat hienoilla torjunnoillaan. Janne Seppänen antoi vaihtoaitiossa mailansa huoltaja Pentti Saloniemelle, joka teki mailalle muutaman mystisen hierontaliikkeen. Pari vaihtoa tästä, niin Seppänen iski tarkalla laukauksellaan KOOVEEn tasoihin. Todennäköisesti Pena saa hieroa mailoja jatkossa enemmänkin.  Enempää maaleja ei nähty, joten oli jälleen jatkoajan paikka.

Jatkoaika aloitettiin KOOVEEn 4-3 ylivoimalla, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Jatkoajalla ei tullut lainkaan katkoja, joten loppuaika pelattiin 4-4 miehityksellä. Molemmilla oli paikat ratkaista ottelu, mutta edes onnetar ei ollut tänään kummankaan puolella.

Voittolaukauskilpailussa nähtiin jälleen ainoastaan yksi osuma, tällä kertaa sen iski Anton Ollikainen, joka ujutti kiekon Kotkaniemen jalkojen välistä maaliin. Näin KOOVEE nappasi lisäpisteen ja Jokipojille jäi saaliiksi ainoastaan yksi piste.

Jokipoikien valmentaja Joni Petrell oli tyytyväinen omiensa taisteluilmeeseen, kuten isäntien Miikka Kuusela joukkueensa tason nostosta ja noususta tappiosta tasapelin kautta voittoon.

KOOVEEn seuraava peli onkin jo vieraskaukalossa, kun edessä on keskiviikon Tikkurilan reissu K-Vantaata vastaan. Seuraava kotiottelu onkin kuuma kärkiottelu SaPKo:a vastaan lauantaina 14.12.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE silloinkin kotivoittoon!