Itsenäisyyspäivän otteluun luistelee Jokipojat KOOVEEn vieraaksi

Erittäin hyvää Itsenäisyyspäivää rakkaat tamperelaisen jääkiekkoilun ystävät!

Tätä hienoa päivää juhlitaan Puolustusvoimien paraatilla ja ilotuksilla sekä tietenkin Suomen Viihdyttävimmällä Lätkällä eli Mestisottelulla KOOVEE – Jokipojat.

KOOVEE on jälleen napannut sarjan kärkipaikan haltuunsa, tasapistein ottelun enemmän pelanneen SaPKon kanssa. Vierasjoukkue Jokipojat löytyy puolestaan sijalta kahdeksan. Sarjan kärki on erittäin tasainen, sillä kuusi parasta joukkuetta löytyvät kolmen pisteen sisällä toisistaan.

Jokipojat ovat viime aikoina olleet vahvassa vireessä, kuudesta viimeisimmästä ottelustaan se on voittanut peräti viisi. Keskiviikon kamppailussaan se kaatoi kotonaan Hokin niukasti 2-1. Jokipoikien tehokkain pelaaja on ollut Hyvinkäältä kiekko-oppinsa saanut Jaakko Kuusisto, joka on toistaiseksi kerännyt tehot 7+10. Kuusisto oli keskiviikon ottelussa vahvasti esillä, iskien voittomaalin sekä saalistaen syöttöpisteen joukkueensa avausmaaliin. Maaliverkkoja eniten on heilutellut Saku Kivinen, jolla on kasassa jo kymmenen osumaa. Kivinen iski peräti yhdeksän maalia marraskuussa ja valittiin puolustaja Wiljami Kupiaisen kanssa Mestiksen kuukauden All Stars-joukkueeseen.

Myös KOOVEE on viime aikoina napsinut pisteitä tehokkaasti, kahdeksasta viimeisimmästä pelistä peräti seitsemästä on tarttunut pisteitä matkaan. Keskiviikkona joukkue oli jo lähellä täyttä pistepottia, mutta lopulta KeuPa HT jätti Hakametsään ainoastaan yhden pisteen voittolaukauskilpailun voitettuaan. KOOVEEn kultaista kypärää jo pitkään kantanut Otto Mäkinen keräsi ottelussa tehot 1+1, mutta joukkueen maalitykki Miika Heikkilä säästeli osumiaan tämän illan otteluun. Loistavasti torjunut Eetu Mäkiniemihän oli tuon marraskuun All Stars -kentällisen maalivahti.

Ottelu alkaa klo 17.00 ja liputhan kannattaa hankkia ennakkon täältä: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-jokipojat-2019-1

Muista myös saapua halliin ajoissa, sillä klo 16.30 D-kulmauksessa ovat molempien joukkueiden valmentajat haastateltavina.

Tervetuloa kannustamaan Tampereen KOOVEE Itsenäisyyspäivän kotivoittoon!