Jokerit kaatoi KOOVEEn tennislukemin

Jokerit – KOOVEE 6-1 (2-0,1-0,3-1)

KOOVEE lähti hakemaan Keravalta kauden kolmatta voittoa Jokereista, mutta tällä kertaa narripaidat olivat liian vahvoja kaadettavaksi. Yrityksen puutteeseen ei KOOVEE tänäänkään kaatunut eikä tuloskaan aivan koko totuutta kerro. Päätöserässä lukemat pääsivät repsahtamaan, kun hurmiossa pelannut kotijoukkue pääsi vauhtiin.

Erä 1:

Kotijoukkue aloitti terävästi ja sai enemmän otetta pelistä heti alkuminuuteista lähtien. Varsinkin ylivoimalla narripaidat saivat pyöritettyä peliä KOOVEEn päädyssä. Joukkue näytti jo selvittävän alivoimansa, mutta kaksi sekuntia ennen jäähyn loppumista Teemu Henritius iski isännille avausosuman.

Jokerit onnistui maalinteossa vielä toistamiseen erän loppupuolella. Tällä kertaa loistotorjuntoja esittäneen Patrik Hamrlan onnistui ohittamaan Kalle Kangas. KOOVEEllakin oli omat paikkansa hyökkäyspäässä, mutta tiiviisti puolustanutta kotijoukkuetta se ei pystynyt yllättämään.

Erä 2:

KOOVEE aloitti erän vajaalukuisena, mutta tuon jäähyn joukkue pystyi hoitelemaan kunnialla. Heti perään tulleen jäähyn aikana Jokerit kuitenkin jälleen onnistui, kun Olavi Vauhkosen laukaus painui Hamrlan selän taakse.

Pelin hallinta säilyi kotijoukkueella koko erän ajan. Siitä kertovat myös maalivahtien torjunnat. Hamrlalle merkittiin 10 torjuntaa, kun Henri Risikko pääsi kolmella torjunnalla.

Erä 3:

Päätöserään KOOVEE lähti hakemaan kavennusta, mutta joutui toteamaan Jokerit liian vahvaksi vastustajaksi. Edes lähes kahden minuutin kahden miehen ylivoima ei tuottanut hyvistä tilanteista huolimatta haluttua tulosta. Hiukan jäähyjen jälkeen iski Jokerit vielä itsensä neljän maalin johtoon.

Heti maalin jälkeen KOOVEE sai jälleen ylivoiman, jonka aikana Jokereilla oli mahdollisuus lisäosumaan rangaistuslaukauksen muodossa. Hamrla oli tilanteessa kuitenkin etevämpi ja piti joukkueen vielä mukana pelissä.

Jokerit kesti alivoimansa ja iski sen jälkeen nopeaan tahtiin kaksi osumaa, jotka lopullisesti osoittivat pisteiden jäävän Keravalle. KOOVEE sai oman kuparisensa rikottua, kun Jere Kivimäki iski irtokiekon ohi Risikon Janne Seppäsen ja Samu Markkulan syötöistä.

Perjantaina IPK vieraaksi

Ennen lyhyttä joulutaukoa pelaa KOOVEE vielä yhden ottelun. Perjantaina Hakametsään saapuu sarjakärki IPK. Joukkueen valmistautumista tuohon otteluun hiukan haittaa huominen lakko, joka sulkee Hakametsän ovet vuorokauden ajaksi. Tule antamaan KOOVEElle tukesi perjantain otteluun, nyt jos koskaan on kuudennelle kenttäpelaajalle käyttöä!