Juuso Hahl siirtyy ensi kaudeksi Liigaan – Tomi Iso-Mustajärvi Slovakiasta loppukaudeksi hyökkäykseen

KOOVEEn päävalmentajaksi tälle kaudelle Mikkelin Jukureista saapunut Juuso Hahl käyttää sopimuksessaan olevan option ja siirtyy tulevalle kaudelle liigajoukkueen organisaatioon. Juuso on tehnyt kauden aikana todella hyvää työtä kehittäen niin yksittäisiä pelaajia kuin saanut joukkueenkin kamppailemaan Mestiksen kärkisijoista.

Juuso haluaa kiittää KOOVEEta ajastaan Tampereella ja lupaa tietysti tekevänsä loppukauden kaikkensa joukkueen menestymisen eteen.

  • Sain sellaisen tarjouksen, mikä oli erittäin kiinnostava. Pääsen itselleni uuteen kiekkokaupunkiin sekä rooliin, mikä vastaa omia vahvuuksiani. Tämähän ei millään muotoa muuta tämän loppukauden työskentelyä, vaan täysillä painetaan hommia KOOVEEn kanssa kohti kevättä.
  • Haluan kiittää KOOVEEta siitä, että seura on kyllä kohdellut minua erinomaisesti. Varsinkin näin koronan aikaan, kun mitään lomautuksiakaan ei ole ollut.

KOOVEE kiittää Juusoa tähänastisesta työstään sekä panoksesta vielä kevään loppurutistuksen aikana. Työnjälki on ollut kiitettävää ja hänen kanssaan on ollut erinomaista tehdä yhteistyötä. Olemme iloisia hänen puolestaan, KOOVEEsta pääsee eteenpäin niin pelaajia kuin valmentajiakin.

 

Loppukaudelle saadaan myös vahvistus hyökkäysosastolle, kun 28-vuotias Tomi Iso-Mustajärvi siirtyy Slovakian liigasta KOOVEEseen. Tomi aloitti kauden Liigassa SaiPa:n riveissä, mutta siirtyi jo neljän ottelun jälkeen slovakialaisen HC Nove Zamky:n joukkueeseen. Hän on tamperelaisen kiekkoilun kasvatti, pelaten Ilveksessä juniorivuotensa. KOOVEEn paidassa hänellä on 68 ottelua Suomi-sarjasta. Liigaa hän on pelannut SaiPa:n riveissä 129 ottelua.

Tomi on todennäköisesti edustuskelpoinen jo torstain kotiottelussa K-Vantaata vastaan. Hänen pelaamisensa KOOVEEssa mahdollisti yhteistyökumppani Tampereen Lihajaloste.

https://www.eliteprospects.com/player/25502/tomi-iso-mustajarvi