K-Espoo nappasi voiton Hakametsästä

koovee – k-espoo 3-6 (2-5, 0-1, 1-0)

Ottelun avauserä alkoi todella vauhdikkaasti eikä kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen näyttänyt niin tiiviiltä, kuin olisi ollut syytä odottaa. Maalinteon aloitti KOOVEE, kun puolentoista minuutin kohdalla Elias Elomaa onnistui läheltä iskemään kiekon väkisin K-Espoon verkkoon. Reilu minuutti tästä ja espoolaisten kokenut Curtis McLean liukui avopaikkaan ja iski nopean tasoituksen. Jälleen reilu minuutti edellisestä, kun verkko jälleen heilui. Isäntien Niko Lahtinen vuorostaan oli aivan vapaana vieraiden maalilla ja sai rauhassa nostaa kiekon ohi espoolaisten maalilla olleen Riku Lindroosin.

Elias Elomaa aloitti avauserän maali-iloittelun

Tämän jälkeen maalinteko jatkuikin pitkään ainoastaan vieraiden toimesta. Kimmo Rautiainen yllätettiin peräti viidesti avauserässä ja tauolle mentiin 2-5 vierasjohdossa. Espoolaisten maalintekijöinä kunnostautuivat Petteri Villanen, Niko Seppälä  sekä viime kaudella KOOVEEssa pelannut Anton Ollikainen peräti kahdesti. Torjunnat Rautiainen 11 ja Lindroos 7.

Edes aikalisä avauserässä ei herättynyt KOOVEEta

Toiseen erään KOOVEEn maalille luisteli Verneri Virtanen, joka joutui kerran antautumaan toisessa erässä. Erik Autio sivalsi ylivoimalla vieraat jo 2-6 johtoon. KOOVEEn raivoisa yritys kaventaa peliä ei tuottanut tulosta, vaikka muutama ihan hyvä paikka saatiinkin aikaiseksi. Peli oli kuitenkin tasaisempaa kuin avauserässä, josta myös torjunnat Virtanen 6 ja Lindroos 7 kertovat.

Toiseen erään maalin luistellut Verneri Virtanen torjui yhtä vaille kaiken

Päätöserässä KOOVEE jatkoi takaa-ajoaan, mutta espoolaisten puolustus pelasi tiiviisti ja Lindroos maalilla hoiteli loput. Hiukan KOOVEEn hyökkäyspelistä puuttui tietynlainen terävyys, jolla tiivis puolustus olisi saatu murrettua. Hiukan ennen päätösvihellystä Lahtinen onnistui illan toisella maalillaan kaventamaan lippulukemiksi 3-6. Päätöserän torjunnat Virtaselle 5 ja Lindroosille 10.

K-Espoo sai tuulettaa vierasvoittoaan

Lauantaina KOOVEE matkaa Turkuun TUTO:n vieraaksi ja Hakametsässä pelataan jälleen ensi torstaina. Silloin vastaan luistelee FPS Forssasta. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE takaisin kotivoittojen tielle!