Kahden kotiottelun viikko alkaa tänään KeuPa HT:n saapuessa vierailulle

KOOVEE on saanut palautua pitkästä viikonlopun vieraskiertueestaan rauhassa ja aloittaa viikon pelit vasta tänään. Dynamo johtaa sarjaa seitsemän pisteen erolla Ketterään, jolla tosin on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Vierailija KeuPa HT löytyy sarjataulukosta tasaisesta keskijoukosta sijalta seitsemän.

Myös KeuPa on saanut alkuviikon levätä, joten tänään mitataankin kumpi joukkue saa pienen tauon jälkeen pelinsä paremmin raiteilleen. Keuruulaisilla on käynnissä erikoinen vieraspelien putki, sillä tämä on heille jo viides perättäinen vierasottelu. Pelit ovat kuitenkin sujuneet hyvin, ainoastaan yksi tappio on tullut tältä vieraskierrokselta toistaiseksi. Viime viikoloppuna KeuPa haki voitot sekä Kajaanista että Rovaniemeltä, joten hyvässä vireessä keuruulaiset tällä hetkellä ovat. Lauantaina heidän voitettuaan Hokin puhtaasti 6-0, olivat voiton takuumiehinä hattutempun iskenyt Janne Kettunen sekä nollapelin torjunut Niko Parkkinen.

KOOVEE oli puolestaan lauantaina Rovaniemellä erittäin tehokas viimeistelyssään. RoKi sai enemmän tilanteita luotua, mutta KOOVEE iski kovalla prosentilla paikoista kiekot sisään. Illan tehokkain oli Anton Ollikainen tehoin 1+3. Viikonloppuna maalilla torjui molemmissa otteluissa Eetu Mäkiniemi. Kotiyleisön edessä tekee ensiesiintymisensä myös KOOVEEn tuorein pelaajahankinta, puolustaja Santeri Arousva.

KOOVEE on osoittanut pystyvänsä voittamaan niitäkin otteluita, jossa se ei ole hallitsevampi osapuoli. Tätä on edesauttanut tiivistynyt puolustuspeli, loistavat maalivahdit sekä erittäin tehokas hyökkäyspelaaminen. Tässäkin ottelussa erikoistilanteet saattavat olla ratkaisevassa roolissa, sillä joukkueet ovat Mestiksen heikoimmat alivoimajoukkueet.

Ottelu alkaa klo 18.30 ja valmentajien ennakkotunnelmat on kuultavissa D-kulmauksessa klo 18, joten kannattaa saapua ajoissa!