Kahden kotiottelun viikko – sarjakärki Hakametsään perjantaina

KOOVEEn kotiotteluiden putki jatkuu tällä viikolla kahdella kamppailulla ennen ensi viikon Latvian matkaa. Kevättä kohden voittojen merkitys kasvaa, kun pudotuspelipaikoista käydään kovaa taistelua.

Perjantaina KOOVEEn vieraaksi saapuu kivikova sarjakärki K-Espoo. Liigaan pyrkivä espoolaisjoukkue on peräti 12 pisteen turvin kärkipaikalla ja joukkue voi rauhassa valmistautua pudotuspeleihin.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kolmesti tällä kaudella, espoolaisten napattua kaikista voitot. Hakametsän ottelussa lokakuussa ratkaisu tapahtui jatkoajalla, viime kaudella voitot menivät tasan 2-2.

Lauantaina vieraaksi saapuva Kajaanin Hokki on sarjassa 11. sijalla, yhdeksän pistettä perässä viimeistä pudotuspelipaikkaa. Kajaanilaisilla on ollut heikohko jakso takana, joten saapuvat todella pistenälkäisinä Hakametsään.

Kauden kolme edellistä kohtaamista Hokki on voittanut, viime kaudellakin Hokki vei keskinäiset ottelut 3-1. Jokin Hokin pelitavassa on sellaista, mikä näyttäisi olevan KOOVEElle vaikea murtaa. Lauantaina nähdään, mitä valmennus on kehitellyt tätä kohtamista varten.

Kaksi varmasti vauhdikasta ja viihdyttävää jääkiekko-ottelua luvassa Hakametsässä tällä viikolla. Tule nauttimaan tunnelmasta ja varaa paikkasi etukäteen osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/