Kahden kotiottelun viikko sisältää karhupainia sekä vihreitä miehiä

Tällä viikolla KOOVEE pelaa pelkästään kotiotteluita, jonka jälkeen niistä onkin lähes kolmen viikon tauko. Nyt siis todellakin kannattaa saapua Hakametsään nauttimaan Kaupungin Komeimmasta Kiakosta ja Suomen Viihdyttävimmästä Lätkästä. Koko Tampereen KOOVEE ja valtakunnan ensimmäinen, ja yhä kaunein jäähalli, Hakametsä on lyömätön yhdistelmä!

Tiistaina Hakametsään saapuu vieraaksi Iisalmen Peli-Karhut. IPK on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, neljä pistettä viidentenä olevaa KOOVEEta perässä. Vuonna 1966 perustettu seura nousi Mestikseen 2016, jolloin se voitti Suomi-sarjan loppuottelussa Imatran Ketterän.

IPK:n toistaiseksi paras sijoitus Mestiksessä on toinen sija kaudella 2019-20. Tuolloin pudotuspelit peruutettiin koronaviruksen vuoksi ja sijoitukset määräytyivät runkosarjasijoitusten mukaan. Viime vuonna iisalmelaiset sijoittuivat kahdeksanneksi, häviten puolivälierissä Ketterälle.

Lauantain vieraaksi puolestaan saapuu legendaarinen Forssan Palloseura. FPS , joka on tunnettu mm. vihreistä peliasuistaan, on aloittanut tämän kauden vaisummin ja on tällä hetkellä 12. sijalla sarjataulukossa. 1931 perustettu seura pelasi SM-Liigassa kaksi ensimmäistä toimintakautta eli 1975-77. Peräti 30 vuotta FPS pelasi Mestis-tasolla, kunnes 2007 forssalaiset putosivat Suomi-sarjaan. takaisin Mestikseen joukkue nousi kaudelle 2020-21.

Mestistä edeltäneessä I-Divisioonassa FPS kuului sarjan parhaimmistoon ja oli karsimassa liiganousustakin. Mestiksen aikana eivät sijoitukset ole aivan yhtä hyviä olleet, mutta viime kaudella joukkue ylsi neljänneksi.

Tule siis nauttimaan viihdyttävästä jääkiekosta kanssamme Hakametsään. Hallin ovet sekä ravintolamaailma avaavat ovensa aina tuntia ennen ottelua. Hinnat ovat syömisen ja juomisen osalta erittäinkin katsojaystävälliset. Vahvana vinkkinä voidaan kertoa

Edun Herkkukeitaan siipibuffasta, jossa syöt siipiä niin paljon kuin jaksat vain 10€ hintaan! Liput otteluihin saat kätevästi täältä: https://www.lippu.fi/artist/koovee/