Kahden vieraspelin viikonloppu – KOOVEE haastaa IPK:n ja Hokin

KOOVEE metsästää pisteitä tänään ja huomenna Itä-Suomessa, tänään isäntänä toimii kovakuntoinen IPK ja huomenna avausvoittoaan odottava Hokki.

IPK on voittanut molemmat pelaamansa ottelut, ensin kaatui Hermes kotona 5-3 ja seuraavaksi iisalmelaiset hakivat 2-4 vierasvoiton RoKi:sta. Tehomiehenä IPK:lla on toiminut toisen polven kiekkoilija Samuel Timonen, joka on kerännyt 2+2 tehot pelaamissaan otteluissa.

Viime kauden neljästä kohtaamisesta KOOVEE voitti ainoastaan yhden. Tuo voitto tuli juurikin vieraskentältä, jolloin Santtu Hakanen iski ylivoimalla voittomaalin parisen minuuttia ennen päätössummeria.

Pelinumeroaan vaihtanut Santtu Hakanen on vahvassa vedossa ja Otto Heinonen antaa hänelle taustatukea.

Lauantaina vuorossa on Kajaanin Hokin isännöimä ottelu. Heidän kautensa on alkanut hieman yskähdellen, sillä kolmesta ottelusta on pisteitä kertynyt ainoastaan yksi. Viime viikolla tappiot tulivat RoKi:lle ja Kiekko-Pojille ja tiistaina Hermes otti voiton jatkoajalla.

Kajaanilaisten tehokkaimmat pelaajat ovat olleet 2+1 tehoilla Jiri Parviainen ja kaksi maalia iskenyt Juuso Aaltonen. Myös Hokilta löytyy toisen polven kiekkoilijoita, kun Selänteen veljekset Eetu ja Leevi siirtyivät täksi kaudeksi Kajaaniin.

Viime kauden saldo keskinäisistä kohtaamisista on yhtäläinen IPK:n kanssa, KOOVEE voitti ainoastaan kauden viimeisen kohtaamisen. Kajaanissa KOOVEE on viimeksi juhlinut voittoa viime vuoden keväällä, jolloin Jani Nyman iski hattutempun ja Jakub Kos yhden maalin.

KOOVEEn tehokkaimmat pelaajat kahden pelatun ottelun jälkeen ovat 1+1 tehoilla Hakanen sekä tulokaskauttaan pelaava Vili Kukkola. Toistaiseksi torjuntavastuun on kantanut Patrik Hamrla (87.23% Verneri Virtasen odottaessa vielä vuoroaan.

Vili Kukkola on tullut ennakkoluulottomasti mukaan Mestikseen.

Tänään Iisalmella kiekko putoaa jäähän klo 18.30 ja huomenna Kajaanissa klo 17.00. Ottelut näkyvät tuttuun tapaan C More-palvelun kautta. Hakametsässä pelataan jälleen keskiviikkona, kun on Hermeksen vuoro saapua vieraaksi. Tuohonkin otteluun liput saa kätevästi ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/