Kalavelkoja makselemaan Vantaalle

KOOVEEn pelit jatkuvat tänään Vantaalla, jossa tarkoituksena on kuitata viime viikon kotitappio lohipaidoille.

K-Vantaa lähtee otteluun tappio niskassaan, sillä joukkue hävisi eilen kotonaan FPS:lle ja katkaisi näin neljän ottelun voittoputkensa. Tappio oli heille ensimmäinen tauon jälkeen.

Vantaalaiset ovat esittäneet viime aikoina pirteitä otteitaan, pelaten vihdoin omalla tasollaan heikohkon syksyn jälkeen. Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs, pistekeskiarvolla 1.41. Espoolaisten kultaista kypärää kantaa Erkka Seppälä tehoilla 6+17, mutta viime aikoina on joukkueen kapteeni Julius Valtonen onnistunut heiluttelemaan maaliverkkoja mukavan tiuhaan tahtiin. Viime viikolla KHL-kokemustakin omaava Samuel Jukuri ei antanut itseään kertaakaan yllättää lohipaitojen maalilla. Nähtäväksi jää, onko hän tänäänkin maalinsuulla vai valmistautumassa Jokereiden vieraspelimatkalle.

KOOVEE otti torstaina maukkaan kotivoiton 7-3 TUTO Hockeysta. Joukkue pystyi parantamaan peliään läpi ottelun ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. KOOVEEn sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs, pistekeskiarvo on 1.81.

KOOVEEn tehokkain on ollut jo pitkään Niko Lahtinen, joka on Mestiksen pistepörssissä neljäntenä tehoilla 11+17. Viime ottelussa profiiliaan nostivat useatkin pelaajat, joista varsinkin vahva Ville Pelttari esiintyi edukseen.

Kauden viidestä keskinäisestä ottelusta KOOVEE on voittanut kolme, joten tiukka ja tasainen vääntö on varmasti luvassa.

Ruutu-palvelun kautta ottelun näkee jälleen totuttuun tapaan. Hakametsässä pelataan jälleen torstaina, kun K-Espoo saapuu vieraaksi.