KARSINTAPELIT JATKUVAT KAJAANISSA

Avausvoiton sunnuntaina napannut KOOVEE on jo eilen matkustanut Kajaaniin, jossa se kohtaa toistamiseen Suomi-sarjan mestarin. Mestis-paikkaanhan vaaditaan neljä voittoa, joten ainakin kertaalleen on KOOVEEnkin Kainuuseen matkattava.

Sunnuntainen ottelu alkoi odotetun lailla. Tasoero pelinopeudessa oli selkeästi näkyvissä ja KOOVEE loi vaarallisia tilanteita Hokin maalille jatkuvasti. Viimeistely ei kuitenkaan ollut riittävän mallikasta, joten lukemat pysyivät maltillisina. Tosin, vieraiden maalissa Lari Kukkohovi pelasi todella loistavasti. Huomioitavaa on myös se, että maalinteosta vastavisat lähes kokonaisuudessan puolustajat. Tosin Risto Lindfors pelasi hyökkääjän paikalla. Vaikka KOOVEE ottelun voittikin, niin se sai samalla muistutuksen siitä, että mikäli jalkaa nostaa kaasulta, pääsee vastustajakin peliin mukaan.

Tänään ottelun alku tulee olemaan jälleen merkittävässä roolissa. Hokki pyrkii kotiyleisönsä tukemana iskemään heti alussa, joten KOOVEEnkin on jälleen oltava hereillä ensi minuuteista alkaen. Minkäänlaista asennevaikeutta ei saa esiintyä, mitä kotipelissä hiukan oli näkyvillä. Hyökkääjien puolustusvalmius sekä -halukkuus on oltava koko ajan kunnossa. Mikäli maalipaikkoja pystytään luomaan sunnuntaiseen tapaan, niin kyllähän niistä taas väkisinkin muutama menee sisäänkin. Silti varsinkin hyökkääjiltä toivotaan vielä astetta terävämpää syöttöpeliä, sillä yksinyrittämällä tulosta ei tahdo syntyä.

Hokki pääsi sunnuntaina peliin kunnolla mukaan vasta päätöserässä. Eikä pelkästään KOOVEEn vaihtaessa pienemmälle vaihteelle. Heiltä löytyy kyllä riittävästi osaamista, mikäli saavat itseluottamuksensa kuntoon ja hyvän alun otteluun. KOOVEE ei saa antaa heille yhtään liikaa tilaa ja aikaa, ei pelin avaamiseen eikä varsinkaan viimeistelyyn. Hokki pyrkii toimittamaan kiekkoa maalille, joten KOOVEEn puolustuksen on oltava sillä alueella riittävän jämäkkä, jottei irtokiekkoja päästä iskemään maaliin.

 

KOOVEE edelliset ottelut

Hokki edelliset ottelut

Edelliset keskinäiset ottelut

KOOVEE – Hokki 4 -2

KOOVEE – Hokki 4 -2

KOOVEE – Hokki 4 -2

Peliitat – KOOVEE 4 -1

Hokki – FPS 6 – 2

 

KOOVEE – TUTO 4 -5 vl

FPS – Hokki 5 -2

 

KOOVEE – SaPKo 1 – 6

Hokki – FPS 1 – 6

 

KOOVEE – KeuPa HT 2 – 5

FPS – Hokki 4 – 5 ja

 

 

KOOVEEn pistekärki

Hokki pistekärki

Erno Hopponen 1 + 0 = 1

Erno Räisänen 1 + 1 = 2

Ville Järvinen 1 + 0 = 1

Alejandro Ramirez Salinas 1 + 1 = 2

Risto Lindfors 1 + 0 = 1

Arttu Leskinen 0 + 2 = 2

Ville Saloranta 1 + 0 = 1

 

Juuso Walli 0 + 1 = 1

 

 

Seuraa heitä:

Erno Hopponen, KOOVEE: Tyylikäs puolustaja, tärkeässä roolissa molemmissa päädyissä

Jerry Laakso, KOOVEE: Loistava kahdensuunnan puolustaja

Ville Järvinen, KOOVEE: Isokokoinen puolustaja, joka on löytämässä itsestään kiekollisen osaamisen

Lari Kukkohovi, Hokki: Loistavia torjuntoja, piti yksin Hokkia pystyssä kaksi erää

Erno Räisänen, Hokki: Haistaa maalipaikat hyvin ja rankaisee paikan saadessaan

Alejandro Ramirez Salinas, Hokki: Tamperelaislähtöinen pakki, oli isossa roolissa sunnuntaina

 

Veikkauksen kertoimet:

1 – 4,60

X – 4,90

2 – 1,45

Kertoimet kuvaavat joukkueiden välistä tasoeroa sopivasti. Kotivoiton kerroin on tosin melko suuri, sillä haastajajoukkueella on ensimmäisessä kotiottelussaan aina se paras iskun paikka. Vierasvoittoa kannattaa pelata jälleen yhdessä isojen kertoimien kanssa, mutta jonkin verran houkuttelee kokeilemaan tuo kotivoittokin.

 

Ottelu pelataan Kajaanissa klo 18:30 alkaen.

Katsottavissa Elisa Viihde Sport 2-kanavalta. Lähetys alkaa klo 18:20

KOOVEE pelaa jälleen Hakametsässä torstaina 28.3.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE silloinkin kotivoittoon!