Kausi paketissa – KOOVEE kiittää kannattajiaan ja kumppaneitaan

Kausi 2022-23 päättyi KOOVEEn osalta maanantaina, kun Ketterä otti puolivälieräsarjassa neljännen voittonsa ja eteni jatkoon. Materia voitti hengen, mutta saappaat, tai siis luistimet, jalassa joukkue kaatui.

Paljon jää kaudesta jossiteltavaakin, sillä oikeastaan missään vaiheessa joukkue ei saanut parasta miehistöään samaan otteluun. Varsinkin kauden tärkeimpien otteluiden aikaan oli sairastuvalla liikaa tärkeitä pelaajia. Periksi ei kuitenkaan annettu missään vaiheessa.

Avainpelaajien puuttuessa kokoonpanosta avautui uusia tilaisuuksia muille pelaajille näyttää osaamisensa. Kauden aikana nähtiinkin useita pelaajia, jotka nousivat kirkkaisiin valoihin loistavilla otteillaan. Ehkä näkyvimmin tämä näkyi maalivahtiosastolla, jossa Reima-Ville Roos nousi kannattelemaan joukkuetta ja mahdollistamaan taistelun välieräpaikasta.

Paljon hyvää tapahtui myös kaukalon ulkopuolella. Ensimmäinen täysi kausi Hakametsän jäähallin pääkäyttäjänä mahdollisti mainostulojen kautta seuralle elintärkeitä tuloja. Yhteistyökumppaneiden määrä moninkertaistui ja KOOVEE näkyi ja kuului ympäri Tamperetta ja Pirkanmaata.

Yleisöä Hakametsässä kävi yli kaksi kertaa viime vuotista enemmän ja suunta on kasvamassa edelleen. Mikä hienointa, KOOVEE sai kauden aikana oman kannattajatoimintansa liikkeelle. Ryhmä nuoria miehiä niin Tampereelta kuin ympäristökunnistakin perusti ryhmän, joka äänekkäästi kannustaen antoi tukensa joukkueelle. Hatunnoston arvoinen asia, sillä osa kannattajista kulki junalla Tampereelle palaten yömyöhään takaisin.

KOOVEE vahvisti myös organisaatiotaan toimiston puolella. Panostukset myyntiin, markkinointiin sekä oman graafisen identiteetin luomiseen, kertoo seuran halusta kehittyä edelleen. KOOVEElla onkin tavoitteena nousta pysyvästi Mestiksen kärkiseuraksi ja siihen seura tarvitseekin osaamista sekä kaukalossa että sen ulkopuolella.

Vaikka valmennus ja pelaajat pääsevätkin hetkeksi hengähtämään kauden jälkeen, jatkaa toimiston väki puurtamista yhä paremman kauden rakentamiseen. Uuden joukkueen rakentamisen ja uusien yhteistyökumppanien etsimisen lisäksi joukkueen pukukoppia tullaan parantamaan entistä modernisemmaksi. Väsymätön ja kullanarvoinen huolto paiskii töitä siis kesälläkin.

Toimitusjohtaja Pekka Hemmilä on erittäin ylpeä joukkueestaan. “Se taisteluilme, joka joukkueesta sekä huokui ulospäin että näkyi kaukalossa, siitä olen todella ylpeä. Periksi ei annettu missään vaiheessa, vaikka joukkuetta koeteltiinkiin useaan eri otteeseen. Tuollaista KOOVEEta me haluamme tamperelaisille sekä muille pirkanmaalaisille kiekkoilun ystäville tarjota. KOOVEE tulee jatkossakin pelaamaan suurella sydämellä, jokaisesta sentistä jäällä taistellen. Organisaatiomme kehittyi paljon ja tulee vielä entisestään kehittymään. Kiitos kaikille työntekijöillemme sekä lukuisille vapaaehtoisille. Nöyrimmät kiitokset niin kannattajille, yhteistyökumppaneille sekä Tampereen kaupungille siitä, että olette mukanamme kehittämässä KOOVEEta”.

KOOVEE tulee entistä kovempana kaudelle 2023-24 ja haluaa yhä useamman tamperelaisen ja pirkanmaalaisen jääkiekon ystävän seuraamaan otteitaan. Ota KOOVEEn tiedotuskanavat seurantaan, niin pysyt ajan tasalla KOOVEEn tekemisistä.

Hyvää ja aurinkoista kevättä ja kesää kaikille!