Keskiviikkona Keravalle- Kolmas kohtaaminen Jokereiden kanssa

Joulu se tulla jolkottaa ja pieni tauko on luvassa pelienkin suhteen. Tällä viikolla KOOVEE taistelee vielä kahdesti pisteistä, keskiviikkona Keravalla Jokereiden vieraana ja perjantaina Hakametsässä IPK:ta itse isännöiden.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun katkaisemaan kahden ottelun tappioputkeaan. Sarjassa seitsemäntenä oleva Jokerit kärsi tappiot Mestiksen kärkijoukkueille IPK:lle sekä Ketterälle. Kotitappiot K-Vantaalle sekä Kiekko-Pojille pudottivat puolestaan KOOVEEn 11.sijalle.

Narripaitojen tehokkaimmat ovat olleet Alexander Forslund (4+16) ja Oskari Kalajanniska (10+8). Maalivahdeista eniten on pelannut Henri Risikko (92.74%), mutta marraskuun alussa seuraan saapunut Ville Kolppanen (87.39%) on kovaa vauhtia ajamassa häntä kiinni.

KOOVEEn kausi alkoi syyskuussa juuri Keravalla Jokereiden vieraana, silloin KOOVEE nappasi vierasvoiton 2-3. Jokereiden maalintekijöinä olivat Mathias Hänninen ja nyt jo ulkomaille siirtynyt Emil Oksanen. KOOVEElta maainteossa onnistuivat Santtu Hakanen, Eerik Kantola sekä Jere Kivimäki.

Marraskuun alussa KOOVEE uusi temppunsa kotikaukalossa samoilla lukemilla ennätysyleisön edessä, tosin voitto tuli vasta jatkoajalla. Hakametsässä maaliverkkoja heiluttivat Jokereilta Teemu Henritius ja Onni Lind sekä KOOVEElta Janne Seppänen, Niko Lahtinen ja jatkoajan sankarina Joona Lehtinen.

Joona Lehtisen kauden neljästä maalista on tuo voittomaali jatkoajalla varmasti se makoisin. Kuva: Jarkko Isto

Ei kahta ilman kolmatta, tuo sanonnan toteutuminen sopisi nyt erittäin hyvin KOOVEElle. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kaksi pistettä. KeuPa HT:n ja K-Vantaan ollessa tasapisteissä viivan yläpuolella. Viime aikoina muutoin hyvää pelaamista on häirinnyt tehottomuus viimeistelyissä. Mikäli Keravalla joukkue saa ravistettua gorillan selästään, on onnistunut ryöstöretki erittäin lähellä.