Keskiviikon jännityskamppailu Hakametsässä – Jokerit saapuu KOOVEEn vieraaksi

KOOVEEn kolmen ottelun viikko käynnistyy kotiottelulla Jokereita vastaan. Marraskuussa Hakametsään saapui lähes 4500 katsojaa paikalle todistamaan KOOVEEn jatkoaikavoittoa narripaidoista. Miten käy nyt, se selviää parhaiten hankkimalla lippu ennakkoon lippu.fi-palvelusta ja saapumalla paikan päälle.

Jokerit on sarjassa tällä hetkellä viidentenä 57 pisteellään ja kamppailee kotiedusta kevään pudotuspeleihin. Hakametsään he saapuvat kolmen voiton putkessa, kun taskussa on voitot K-Vantaasta, Hermeksestä sekä Kiekko-Pojista.

Vieraiden tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Alexander Forslund (5+33) ja Oskari Kalajanniska (17+13). Forslund on Mestiksen syöttötilastossa kolmantena ja Kalajanniska maalitilastossa viides.

KOOVEE voitti kaksi ensimmäistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista, mutta viimeksi Keravalla Jokerit oli parempi. Keskinäisissä kohtaamissa kolmeen tehopisteeseen ovat päässeet KOOVEElta Janne Seppänen (1+2) ja Jokereilta Erkka Seppälä (0+3).

Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30. Hallille kannattaa kuitenkin saapua hyvissä ajoin, sillä katsojia on jälleen saapumassa todella runsaasti. Loppuviikon KOOVEE reissaakin pohjoista kohti, perjantaina joukkue on Kokkolassa Hermeksen vieraana ja lauantaina Rovaniemellä isännöi RoKi.