Keskiviikon jännitysnäytelmään vastustajaksi FPS Forssasta

Kahden kotiottelun viikko alkaa keskiviikkona FPS:n saapuessa KOOVEEn vieraaksi Hakametsään. Kauden vaisusti aloittanut FPS on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä ja KOOVEE puolestaan metsästää vielä ensimmäistä kotivoittoaan. Näiden kahden perinteisen kiekkoseuran kohtaamisesta on jälleen tulossa kiihkeä kamppailu pisteistä.

FPS voitti kauden avausottelussaan TUTO:n, mutta on sen jälkeen hävinnyt viisi ottelua peräkkäin. Noissa viidessä ottelussaan forssalaiset ovat tehneet ainoastaan kolme maalia, joten viimeistely on todennäköisesti ollut se isoin ongelma.

Vieraiden tehokkain pelaaja (2+1) on ollut 26-vuotias Ruotsista palannut Miro Lehtimäki. 1+1-tehoilla tulevat seuraavina Tomi Palo, Risto Saarinen sekä tšekkiläinen Michal Kvasnica. Maalinsuulla päävastuun on kantanut Alex Mäkelä (92.86%), joka on pelannut viisi joukkueensa kuudesta ottelusta.

Viime kauden neljästä kohtaamisesta KOOVEE voitti kolme ensimmäistä, mutta viimeisessä kohtaamisessa FPS oli terävämpi. Varsinkin kauden ensimmäinen kohtaaminen viime syksynä oli erikoinen, sillä KOOVEE iski toisessa erässä peräti viisi maalia reilussa kahdeksassa minuutissa.

KOOVEEn tehokkain on ollut 3+6 tehot nakutellut Janne Seppänen. Niko Lahtinen (5+3) ja Vili Kukkola (3+2) seuraavat taikurin perässä. Maalivahdeista Patrik Hamrla (88.00%) on pelannut neljä ja Verneri Virtanen (92.00%) kaksi ottelua.

Janne Seppänen on tottunut kultakypärää kantamaan. Kuva: Jarkko Isto

Tuttuun tapaan arkiottelu alkaa klo 18.30 ja ovet halliin tuntia ennen. Ottelun näet myös MTV Katsomossa, maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Seuraava ottelukin pelataan Hakametsässä jo perjantaina, jolloin vieraaksi saapuu RoKi Rovaniemeltä.