Keskiviikon vieraaksi Kokkolan Hermes

Viikonloppuna täydet kuusi pistettä Itä-Suomesta saalistanut KOOVEE lähtee hakemaan kauden kotiavausvoittoaan. Viikko takaperin Kiekko-Pojat oli tyly vieras ja vei pisteet mukanaan, mutta tällä kertaa KOOVEE aikoo taistella pisteet itselleen. Kaikki kolme vieraspeliään KOOVEE on voittanut ja niiden pisteiden avulla on sarjasijoitus tällä hetkellä viides.

Hermes on tahkonnut Mestistä nyt viiden ottelun ajan, mutta heiltä puuttuu vielä kolmen pisteen voitto plakkaristaan. Kahdesti he ovat kuitenkin voittoa juhlineet, kun kotikentällä kaatuivat KeuPa HT voittolaukauksilla ja Hokki jatkoajalla. Kolmesta vierasottelustaan kokkolalaiset ovat saaneet ainoastaan yhden pisteen, Ketterän voittaessa lauantaina heidät voittolaukauksilla.

Hermeksen tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Kärpistä lainalla oleva Sisu Yliniemi (2+4) sekä Kalle Matikainen (1+5). Maalivahdeista sveitsiläinen Mathieu Croce (92.86%) on pelannut kolme ja Jesse Haukka (89.56%) kaksi ottelua.

KOOVEEn tehokkaimmat ovat puolestaan olleet taikurimainen syöttökone Janne Seppänen (1+5) sekä Iisalmella neljästi osunut Niko Lahtinen (4+1). Torjuntavastuun on pääosin kantanut Patrik Hamrla (89.04%), joka on kolmessa ottelussa vartioinut joukkueen maalia. Verneri Virtanen (91.30%) torjui voitokkaasti IPK:ta vastaan.

Hermes on vuosien varrella ollut KOOVEElle melko hankala vastustaja. Joukkueet ovat Mestiksessä kohdanneet 21 kertaa, joista KOOVEE on voittanut ainoastaan seitsemän. Viime kaudellakin voitot menivät 1-3 Hermekselle. Välillä joukkueet ovat intoutuneet varsinaisiin maalijuhliinkin, sillä tilastoista löytyvät mm. 7-6, 4-9 sekä 5-8 lukemia.

Hakametsässä kiekko putoaa jäälle klo 18.30 ja ovet ravintolamaailmoineen jo tuntia aikaisemmin. Ottelua voi seurata selostettuna sekä C More -palvelusta että myöskin Kiakkoradion taajuuksilta. Koska kiekko on kuitenkin parasta paikan päällä, niin käy hakemassa lippusi ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/ osoitteesta ja saavu nauttimaan tunnelmasta Hakametsään!