Keuruulta revanssia hakemaan

KOOVEE matkaa tänään vuoden viimeiseen otteluunsa Keuruulle, jossa tarkoituksena on kuitata eilinen jatkoaikatappio ottamalla täydet pisteet Tampereelle.

KeuPa HT on sarjataulukossa kymmenennellä sijalla, neljä pistettä KOOVEEta edellä. Keuruulaiset ovat viidestä viimeisimmästään ottelustaan voittaneet kolme, kun taas KOOVEElle voittoja on kertynyt vain yksi.

Eilinen peli oli kiihkeää ja tasaväkistä kamppailua, jossa molemmilla oli eväät ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla. Maalivahdit nousivat eilen ratkaisevaan osaan ja samaa on luvassa tänäänkin. KOOVEEn maalin suulla saatetaan nähdä tänään Patrik Hamrla, joka eilen oli huilivuorossa Verneri Virtasen napsiessa tärkeitä koppeja.

Maalinteossa onnistuivat eilen KOOVEElta Elias Ruusu ja Janne Seppänen ja KeuPa:lta Konsta Keteli, Miks Tumanovs sekä Leo Ring. Virtaselle torjuntoja kertyi 26 ja virkaveli Eriks Vitolsille 24.

Ottelu käynnistyy Keurulla klo 17 ja on katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Seuraava kotiottelu KOOVEElla onvasta torstaina 11.1. K-Espoota vastaan.