Kolmas osaottelu tänään – vieläkö KOOVEE jaksaa yllättää

Aika harvassa ovat he, jotka ennen tätä sarjaa olivat sitä mieltä, että tässä kohtaa KOOVEE johtaa ottelusarjaa 2-0. Jääkiekon suola on kuitenkin juuri siinä, että yllätyksiä tapahtuu eikä mikään ole ennalta varmaa.

Eilen lähes kaksi täyttä peliä pelanneet joukkueet kohtaavat toisensa tänään Imatralla. Rasituksen on pakko näkyä niin pelaajissa kuin valmentajissakin. Kummassa joukkueessa palautumisessa on onnistuttu paremmin, saa hienoisen edun.

Ketterä on kaikesta huolimatta tänäänkin ennakkosuosikki, nyt erittäin ärsytetty sellainen. Eilisen pelin kenttätapahtumia imatralaiset hallitsivat, mutta KOOVEEn tiivis puolustus piti pintansa eikä takaiskuja päässyt liikaa tapahtumaan. Puolustaminen vaatii paitsi fyysistä, niin myös henkistä jaksamista. Pelaajia siis koetellaan nyt oikein urakalla, toisaalta tätä varten pitkän kauden aikana on hikipisaroita harjoituksissa vuodatettu. Illan ottelu on kuitenkin KOOVEElle jo kuudes peli, tavallaan seitsemäs, kymmenen päivän sisään.

KOOVEElla on ollut erinomainen startti ottelusarjaan, mutta matka on vielä kesken. Vastustajan vaarallisuus tiedetään, mitään ei saa olettaa eikä pitää varmana. Tämän illan ottelu alkaa 0-0 -tilanteesta ja enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Puolustamisen ja asenteen on tänäänkin oltava kunnossa, mikäli KOOVEE aikoo voitosta taistella.

Joka tapauksessa elämme todella mielenkiintoista kiekkokevättä. Ottelut ovat hyvätasoisia, viihdyttäviä sekä tunteita nostattavia. Älä missaa sekuntiakaan, vaan katso ottelut joko paikan päältä tai C More -palvelun kautta. Tänään siis Imatralla, perjantaina jälleen Hakametsässä.