Kolme pistettä Forssasta: FPS – KOOVEE 1-2

Tampereen KOOVEE jatkaa puhtaalla pelillä Mestiksen runkosarjassa kahden pelatun ottelun jälkeen. Tänään tamperelaiset onnistuivat saavuttamaan voiton ja kolme sarjapistettä Mestikseen 13 vuoden tauon jälkeen paluun tehneen FPS:n vieraana. Lopputulos todellisessa nitro-ottelussa oli FPS – KOOVEE 1-2 (0-0, 0-1, 1-1).

Kyseessä oli perinteikkäiden kiekkoseurojen 74. kohtaaminen sarjapeleissä kautta aikain. Voitot keskinäisistä otteluista ovat nyt KOOVEE 36 – FPS 32 ja kuudesti on päädytty pistejakoon.

Dynamon maalintekijöinä Forssassa kunnostautuivat Olli-Petteri Viinikainen ja Joona Koppanen. Taikurimainen kanadalaisvahvistus Liam Finlay esiintyi tänäänkin edukseen ja syötti molemmat tamperelaisosumat. Varmaotteinen KOOVEE-vahti Kimmo Rautiainen oli yksi voiton takuumiehistä ja merkkautti ottelussa 30 torjuntaa.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran torstaina 1.10. kun sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva K-Vantaa saapuu Hakametsään. Ottelu alkaa klo 18.30.

Tule paikan päälle katsomaan, jatkaako uudistunut KOOVEE voittoputkessa ja hanki pääsylippusi turvalliseen ottelutapahtumaan verkkopalvelu Seat 4 Me:n kautta: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-k-vantaa-2020-1