Kolmen ottelun vieraskiertue alkaa Espoosta

KOOVEE pelaa tällä viikolla peräti kolme ottelua vieraskentillä. Urakka alkaa Espoosta keskiviikkona, jolloin Liigaan hamuava K-Espoo isännöi ottelua.

Sarjakakkonen K-Espoo on viidentenä olevaa KOOVEEta viisi pistettä edellä, kun molemmat ovat pelanneet kymmenen ottelua. Espoolaiset lähtevät otteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja kotonaan he ovat voittaneet neljä ottelua kuudesta.

Isäntien tehokkaimmat pelaajat ovat 4+6 tehoilla olevat Arttu Tuomaala, Vili Laitinen sekä Janne Hämäläinen. Maalivahdeista Jani Lampinen (92.67%) on pelannut kuudessa ja Oskari Parviainen (91.74%) neljässä ottelussa.

Keskinäisistä otteluista K-Espoo voitti viime kaudella kaikki neljä kohtaamista, tosin kahdesti vasta jatkoajalla. KOOVEEn edellinen voitto espoolaisista on joulukuulta 2021 Hakametsästä ja saman vuoden lokakuulta Espoosta.

KOOVEE lähtee hakemaan ottelusta uuden vierasvoittoputken alkua. Lauantaina FPS katkaisi kotonaan KOOVEEn neljän vierasvoiton putken. Loppuviikosta joukkue käy vielä Rovaniemellä ja paluumatkalla poikkeaa Kajaanissa Hokin vieraana.

Kapteeni Jeremi Wehmas on tyytyväinen joukkueensa pistesaldoon ensimmäisten kymmenen pelin jälkeen, mutta pelissä on vielä parannettavaa.

Pisteitä on sinänsä tullut ihan hyvin, mutta pakko sanoa pelissä olevan vielä paljon parannettavaa. Hakametsässä on ollut vähän vaikeaa, olisi pitänyt pystyä kääntämään niistä paremmin pisteet kotiin. Vieraista onkin tullut todella hyvin kolmen pisteen voittoja. Siellä olemme pystyneet taistelemaan hyvin.

Espooseen Wehmas johdattaa joukkueensa luottavaisin mielin.

Sinne täytyy mennä pe*keleellisellä luistelulla ja työmäärällä ja joka jätkän pitää pystyä antamaan 110% itsestään. Espoo on ollut meille mukava paikka ja hyvillä mielillä lähdetään sinne ryöstöretkelle.

Omaan peliinsä Wehmas ei kovin tyytyväinen ole, itsekritiikki kuulostaa melkoisen tylyltä.

Miten sen nyt kauniisti sanoisi, no pa*kasti on mennyt. Parannettavaa on ja tiedostan sen itse. Mennään päivä kerrallaan eteenpäin, ei siinä sen kummempaa.

Yhdeksän vieraspistettä on tällä viikolla tarjolla, Wehmas johdattaa joukkueensa kovin tavoittein reissuun.

Siitä lähdetään, että kaikki napataan. Niistä lähdetään taistelemaan kynsin ja hampain!

Kokenut kapteeni Jeremi Wehmas odottaa sekä joukkueelta että itseltään vielä parempaa pelaamista.

Keskiviikkona klo 18.30 pyörähtää peli Espoossa käyntiin. Hallissa pelin näkee livenä, mutta kotona ottelun näet MTV Katsomossa, maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.