KOOVEE aloittaa puolivälierät Ketterää vastaan Lappeenrannassa

Villi kortti -kierros on pelattu ja jatkoon päässeet KOOVEE ja TUTO pääsevät haastamaan runkosarjan kärkikaksikon. KOOVEEn vastustajaksi valikoitui hallitseva mestari Imatran Ketterä, joka isännöi avausottelua Lappeenrannan Kisapuistossa.

Ketterä lähtee sarjaan ylivoimaisena ennakkosuosikkina. He ovat tottuneet menestymään pudotuspeleissä ja runkosarjassakin kausi oli odotetun vahvaa tekemistä. Varsinkin kotihallissaan Imatralaiset ovat olleet todella vaikeasti kaadettavissa.

Siinä missä KOOVEE pelasi viikolla kolme kovaa ottelua, pääsi Ketterä rauhassa harjoittelemaan ja valmistautumaan tähän sarjaan. Kaksi KOOVEEn peleistä venyi vielä jatkoeriin, joten lepoetu isännillä on melkoinen. Pelipaikkana tänään on Lappeenrannan Kisapuisto, jossa katsojakapasiteetti on heidän omaa halliaan suurempi. Todennäköisesti reilut 2000 katsojaa on tänään suosikkejaan kannustamassa. Hienoa, että Lappeenrannassakin nähdään pudotuspelejä!

KOOVEEn otteet viime aikoina ovat olleet toiveita nostattavia. Vaikka kokoonpanosta on puuttunut tärkeitä nimiä, on joukkue pystynyt pelaamaan voittoisasti. Taisteluilme on ollut hyvä ja uusia ratkaisijoita on noussut esiin. Ketterääkin vastaan täytyy puolustuspelaamisen olla rautaisen tiivistä, jotta altavastaajana sarjaan lähtevä KOOVEE pystyy suosikkia haastamaan.

Kokoonpanoon palaa tänään kokenut sentteri Jesse Pelamo, joka ratkaisi jatkoajalla ensimmäisen osaottelun voiton K-Vantaata vastaan. Pelamon paluun myötä on myös ketjuja hiukan muokattu.

Ottelu alkaa Lappeenrannan Kisapuistossa klo 17 ja C More välittää pelin tunnelmat suorana ja selostettuna kotisohville asti. Hakametsässä pelataan sarjan toinen osaottelu tiistaina klo 18.30. Lippujen hintoja ei ole nostettu ja edullinen 2in1-tarjous on vielä voimassa. Nappaa kaveri kyytiin ja saapukaa tiistaina kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!