Koovee avasi kautensa voitokkaasti

koovee   –   fps    3 – 1 ( 0-0, 0-1, 3-1 )

Avauserä:

Ottelua ei ehditty pelata kuin 37 sekuntia, kun KOOVEEn Lauri Huhdanpää komennettiin jäähyaitioon koukkaamisesta. Isäntien alivoima kuitenkin toimi heti hyvin, eikä FPS onnistunut kovinkaan vaarallista tilannetta edes luomaan. Peli oli avauserässä isäntien hallintaa, mutta myös vieraat saivat pari pitkää hyökkäystä KOOVEEn päätyä luotua. Molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalipuita kolistelemaan, mutta maalit jäivät vielä avauserässä näkemättä. KOOVEElta erottuivat paluumuuttaja Santeri Sillanpää sekä todella tyylikkäästi pelaava nuori puolustaja Karri Aho. Isäntien maalilla Kimmo Rautiainen torjui ainoastaan kolme kertaa ja virkaveli Petrus Lintunen venyi kahdeksan kertaa kiekon eteen.

Joukkue valmistautumassa kauden avausotteluun

toinen erä

KOOVEE aloitti toisen erän vahvasti ja sai luotua muutaman maalipaikankin, mutta tulosta ei kuitenkaan syntynyt. Muutaman minutin painostuksen jälkeen isänniltä katosi se kuuluisa punainen lanka ja ote siirtyi FPS:lle. Rautiainen joutuikin esittämään joukon tärkeitä pelastuksia, mutta aivan kaikkea ei hänkään pystynyt torjumaan. Ajassa 28.58 kokenut Jukka-Pekka Kurtelius tuli vauhdilla ja voimalla vasemmasta laidasta sisään ja pääsi ohittamaan Rautiaisen Joona Talan tarjoillessa hänelle namusyötön. Erä jatkui vieraiden hallitessa ottelutapahtumia, mutta lisämaaleja ei kuitenkaan nähty. Torjunnat toisessa erässä Rautiaiselle yhdeksän ja Lintuselle kolme.

Kauden avausmaalia Tampereella juhlivat FPS:n pelaajat

kolmas erä:

Päätöserään KOOVEE saapui jälleen hyvin latautuneena ja punainen lanka löytyneenä. Kolmen minuutin pelin jälkeen Huhdanpää iski isännille tasoitusmaalin Elias Elomaan ja JJ Ilvessuon syötöistä. KOOVEE hallitsi koko päätöserää, mutta vieraillakin oli omat mahdollisuutensa. Niissä isäntien puolustus maalivahti Rautiaisen johdolla piti kuitenkin pintansa. Vajaa kolmisen minuuttia ennen päätössummeria iski KOOVEEn nuoriso-osasto ylivoimalla voittomaalin. Ville Pelttari merkautti maalin itselleen ja syöttöpisteet annettiin Rasmus Rasinaholle sekä Oskari Halmeelle. Ainoastaan 11 sekuntia myöhemmin oli kiekko jälleen FPS:n maalissa, kun hyvin pelannut Sillanpää iski lopullisen niitin ottelulle. Syöttäjiksi merkittiin Ilvessuo sekä Halme. Päätöserän torjunnat olivat Rautiainen 13 ja Lintonen 12.

KOOVEEn parhaina pelaajina kunnostautuivat maalivahti Kimmo Rautiainen, energinen hyökkääjä Santeri Sillanpää sekä taitava puolustaja Karri Aho.

Seuraavan ottelunsa KOOVEE pelaa ensi viikon torstaina 20.8. Silloin Hakametsään saapuu Peliitat Heinolasta.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon silloinkin!