KOOVEE ei pystynyt Hermestä yllättämään

Hermes – KOOVEE 6-1 (2-1,2-0,2-0)

Pohjoisen reissu ei alkanut KOOVEEn osalta kovinkaan hyvin, sillä Hermes piti pisteet kotonaan selkein numeroin.

Erä 1:

Hermes oli erän ensi minuuteilla hiukan niskan päällä, mutta KOOVEE kuitenkin onnistui avausmaalin teossa. Maali syntyi ylivoimalla Tomi Purmolan toimesta. Kun syöttöpaikkaa ei löytynyt, päätti hän laukoa kiekon etuylänurkkaan ohi hölmistyneen Visa Vedenpään. Syöttöpisteet Emil Järventielle ja Sever Bilgilille.

Kauaa ei KOOVEE kuitenkaan saanut johtoaan pitää, sillä vain 14 pelisekunnin jälkeen Hermes tasoitti. Kalle Matikainen hyödynsi KOOVEEn oman alueen kiekonmenetyksen ja toi isännät tasoihin.

Puoli minuuttia ennen erän päätöstä iski Hermes uudelleen. Arttu Lausniemi pääsi iskemään kiekon läheltä ohi Patrik Hamrlan ja näin kotijoukkue pääsi tauolle johtoasemassa.

Erä 2:

KOOVEEn erän alku oli avauserää parempi ja joukkue saikin luotua paikkoja isäntien maalille. Vedenpää kuitenkin onnistui pitämään kiekot maaliviivan “väärällä” puolella. Edes ylivoimapeli ei tällä kertaa tuottanut tulosta.

Hermes puolestaan onnistui erän loppuminuuteilla kahdesti maalinteossa. Ensin Eero Klintrup onnistui ohjaamaan siniviivalaukauksen ohi Hamrlan ja ylivoimalla puolestaan Jerkko Rämön laukaus löysi tiensä suojuksien välistä verkon perukoille.

Erä 3: