KOOVEE haastaa tulikuuman TUTO:n Turussa

Tänään Turussa TUTO isännöi KOOVEEta runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella. TUTO:lla on mahdollisuus vielä ohittaa KOOVEE sarjataulukossa ja sehän turkulaisia kovasti kiinnostanee.

TUTO on viime aikoina pelannut todella vahvasti ja lähteen tänään kolmen voiton putkessa isännöimään KOOVEEta. Täydet pisteet turkulaiset ovat napanneet viimeksi Peliitoilta, Hokilta sekä Ketterältä.

TUTO:n parhaimmat pistemiehet ovat Roope Ranta (10+38), Jesper Larinmaa (12+28) sekä Leevi Lemberg (17+20). Ykköstorjujan viitta on tänäänkin tolppien väliin luistelevan Julius Pohjanoksan (91.13%) harteilla.

KOOVEE tarvitsee tänään vähintään pisteen varmistaakseen sen, ettei TUTO huomenna pääse joukkuetta ohittamaan ja pudottamaan kymmenneksi. Turussa on siis odotettavissa mielenkiintoisen jännittävä taistelu.

Turkuun KOOVEE lähtee nimenomaan taistelemaan pisteistä. Koko kautta varjostaneet kokoonpano-ongelmat eivät ota helpottuakseen, vaan tärkeitä pelaajia joutuu jäämään jälleen sivuun kokoonpanosta. Poissaolot koskevat varsinkin hyökkäyskalustoa, joten jälleen on puolustaja jouduttu nostamaan ketjuihin.

KOOVEE on tasapisteissä K-Vantaan kanssa ja joukkueet käyvät myös kamppailua kotiedusta ensi viikolla alkavalle villi kortti -kierrokselle. Toki KOOVEEn täytyy pystyä myös TUTO pitämään takanaan, joten liikaa ei voida vielä katseita siirtää sinne suuntaan.

Seuraa KOOVEEn taistelua Turun Rajupaja Areenalla C Moren välityksellä klo 18.30 alkaen. Huomenna runkosarjan päätösottelu pelataan Hakametsässä klo17 ja vieraaksi saapuu silloin Hermes. Tervetuloa kannustamaan taistelevaa KOOVEEta Hakametsään!