KOOVEE hakea jatkumoa eiliselle Forssasta

Eilen maukkaan kotivoiton napannut KOOVEE hakee jatkoa pirteille otteilleen tänään Forssassa FPS:n vieraana. Eilen joukkue paransi peliään erä erältä ja tänään olisi hyvä jatkaa siitä, mihin eilen jäätiin.

FPS:llä on hienoinen lepoetu, sillä he saivat eilen levätä torstaisen Kiekko-Pojat kotitappionsa jälkeen. Heillä on nyt kahden kotitappion putkipäällä, sillä viime viikolla myös Peliitat kävi hakemassa voiton Forssasta. KOOVEElle sopisi tuon putken jatkaminen.

Sarjassa toiseksi viimeisenä olevalla FPS:lla alkaa olla kohta kiire saada pisteitä riittävästi välttääkseen kevään karsinnat. Peliitat on neljä pistettä edellä, mutta kaksi ottelua enemmän pelanneina. HK Zemgale hengittää niskaan kuuden pisteen päässä ja heillä puolestaan on kolme peliä vähemmän pelattuna.

FPS:n tehokkaimmat pelaajat ovat seuran oma kasvatti Miku Ronkainen (12+19), tšekkiläishyökkääjä Michal Kvasnica (13+13) sekä Ähtäristä lähtöisin oleva Konsta Keteli (7+13). Maalivahdeista Petrus Lintonen (88.87%) on pelannut 23 ottelussa, kun taas Eetu Niemiselle (89.81%) pelejä on kertynyt 15.

Muita mielenkiintoisia pelaajia FPS:lla ovat mm. ex-KOOVEEt Eppu Varjamo ja Eemeli Mäki sekä hiljattain joukkueeseen siirtynyt ruotsalaishyökkääjä Philip Pallin.

Joukkueet ovat Mestiksessä kohdanneet toisensa tällä kaudella ainoastaan kerran. Lokakuun lopulla KOOVEE voitti Hakametsässä maalein 5-3, iskien kaikki maalinsa toisessa erässä kahdeksaan minuuttiin. Viime kaudella FPS oli hankala vastustaja KOOVEElle voittaen kaikki neljä kohtaamista.

KOOVEE saa eilisestä voitostaan kiittää pitkälti huipputorjuntoja esittänyttä Samu Pakarista. Varsinkin ottelun alkupuolella hän piti joukkuetta pystyssä, kun kenttäpeli ei tahtonut lähteä käyntiin. Myös valmennukselle täytyy antaa krediittiä siitä, että pystyivät muuttamaan joukkueen peliä sen edetessä.

FPS on aina ollut tunnettu kovasta työntekemisestä ja on hankala vastustaja varsinkin kotonaan. KOOVEEllakin täytyy olla työhaalarit päällä heti alusta alkaen ja huolehtia siitä, että pelin ohjat ovat omissa käsissä.

Vauhdikas ja viihdyttävä kahden perinteikkään joukkueen kamppailusta alkaa Forssan jäähallissa klo 17. Mikäli et ajele Forssaan KOOVEEta kannustamaan, tee omalla kotisohvalla C Moren laadukasta lähetystä seuraten ja asiantuntevaa selostusta kuunnellen.