KOOVEE hakee Espoosta jatkoa pisteputkelleen

Eilen upeasti Kiekko-Pojat voittanut KOOVEE vierailee tänään Espoossa, jossa sarjakärki K-Espoo isännöi viimeistä ennen joulua pelattavaa ottelua.

Kivikova K-Espoo johtaa Mestistä melkoisen ylivoimaisesti, sillä eroa toisena olevaan Ketterään on jo kertynyt 13 pistettä. Tällä hetkellä viiden voiton putkessa porskuttava espoolaisjoukkue pääsee vielä hyvin levänneenä isännöimään eilen taistellutta KOOVEta vastaan, sillä heidän edellinen pelinsä on viime lauantailta.

K-Espoolla on peli ollut kuosissaan niin tasaviisikoin kuin erikoistilannepelaamisessa. Liigan toiseksi tehokkain ylivoima (26.17%) ja kolmanneksi paras alivoima (83.64%) osoittavat, ettei joukkueelta oikein löydy heikkoa kohtaa.

Espoolaisten paras pistemies on tamperelaislähtöinen Tommi Huhtala (11+16) ja hänen takanaan ovat Atro Leppänen (9+18) sekä Aleksi Matinmikko (5+21). Maalivahdeista paremmat tilastot ovat kymmenen ottelua pelanneella Waltteri Ignatjewilla (92.86%).

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa kerran, tuolloin Huhtala ratkaisi jatkoajalla voiton espoolaisille Hakametsässä. KOOVEEn maaleista vastasivat tuolloin Jami Hänninen ja Joona Korhonen.

KOOVEE nappasi eilen voiton lähinnä vahvan puolustus-ja maalivahtipelin ansiosta. Molempien osa-alueiden on tänäänkin oltava kunnossa, sillä vastustaja on vielä eilistä kovempi. Torjuntavastuun tänään saa pitkän tauon jälkeen Verneri Virtanen ja eilen muurina torjunut Reima-Ville Roos on luukulla. Pieniä muutoksia kokoonpanoon on eiliseen verrattuna luvassa, mutta pääosin samanlaisilla koostumuksilla KOOVEE Espooseen on lähdössä.

Kiekko putoaa jäähän Espoossa tänään klo 18.30 ja kotisohville livelähetyksen tuottaa C More tuttuun ja turvalliseen tapaan. Pienen joulutauon jälkeen pelit jakuvat torstaina 29.12. Hakametsässä, kun KeuPa HT saapuu vierailulle.