KOOVEE hakee voittoputkelle jatkoa Imatralta

Kolmen ottelun voittoputkessa oleva KOOVEE matkaa tänään Imatralle, jossa sarjakakkosena oleva Ketterä isännöi ottelua. Isännät puolestaan ovat kolmen ottelun tappioputkessa, kun IPK, Jokerit ja K-Espoo ovat joukkueen kaataneet.

Ketterällä on paljon runkopelaajia poissa kokoonpanostaan ja he saivatkin väliaikaisapua Ässistä, kun nuoret Nestor Noiva ja Topi Vuori saapuivat heitä viikoksi auttamaan.

Imatralaisten tehokaimmat pelaajat ovat Miku Ronkainen (21+23) ja Akseli Mäkinen (14+21). Maalivahdeista Santeri Lipiäinen (91.53%) on pelannut 25 ottelussa ja ex-KOOVEE Reima-Ville Roos (89.77%) 15 ottelussa.

Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet vierasvoittoihin. KOOVEE haki pisteet Imatralta lokakuussa 2-4 voitollaan, maalintekijöinä tuolloin Tomi Purmola, Niko Lahtinen, Ondrej Kos sekä Janne Seppänen. Ketterä puolestaan ryösti pisteet Hakametsästä marraskuussa 3-6 vierasvoitollaan. Tuolloin maalinteossa KOOVEEsta onnistuivat Emil Järventie, Vili Kukkola ja Jere Kivimäki.

Imatralla kiekko putoaa jäähän klo 17 ja kotisohville ottelun tarjoaa katsottavaksi MTV Katsomo -palvelu. Ensi viikolla KOOVEE käy keskiviikkona K-Espoon vieraana ja loppuviikosta on luvassa kaksi kotiottelua, kun TUTO ja FPS saapuvat Hakametsään.