KOOVEE hakee voittoputkelleen jatkoa – Hokki tänään Hakametsässä

Kaksi edellistä peliään voittanut KOOVEE hakee nyt voitokasta tulosta myös kotikaukalosta, kun Kajaanin Hokki saapuu vierailulle. Sarjasijoitusten kannalta ottelu on erittäin mielenkiintoinen. KOOVEE on seitsemän pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta Hokki vaanii neljän pisteen päässä karsijan paikallaan.

Hokki on myöskin kahden voiton putkessa, kun Kajaanissa kaatoivat sekä KeuPa HT:n että TUTO:n. Joukkueeseen hankittiin tällä viikolla kanadalaishyökkääjä Jordan Stallard tuomaan vahvistusta hyökkäyspelaamiseen.

Kajaanilaisten tehokkaimmat pelaajat ovat Tuomas Komulainen (6+17) ja Niko Mikkola (5+18). Maalinsuulla on useimmin nähty Eetu Nieminen (87.84%), mutta Hakametsässä maalin suulla saatetaan nähdä ex-KOOVEE Kristian Tamminen (92.96%), jonka Hokki nappasi riveihinsä pari viikkoa takaperin.

KOOVEE voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen syyskuussa Janne Seppäsen, Samuli Vainionpään ja Tomi Purmolan maaleilla, mutta Hokki vei nimiinsä kaksi seuraavaa kohtaamista. Nyt on siis aika tasoittaa puntit.

Kiekko putoaa jäähän tuttuun tapaan klo 18.30. Tule sinäkin paikan päälle nauttimaan viihdyttävästä jääkiekko-ottelusta, sillä seuraavat kotipelit ovat vasta ensi viikon lopulla.